Nevím, jak jsi řemeslně zručný, ale osobně bych se bál nějakého úplného zamaskování (vytmelení, lakování, rozleštění...)
Záleží na barvě topu, rámečku snímače a pickguardu. Možná bych zauvažoval nad tímhle: pickguard (stejné barvy jako rámeček snímače) bych uřízl přesně podle kratší strany rámečku snímače a tenhle uříznutý trojůhelníček bych přišrouboval na původní místo. Prostě bych udělal řez pickguardu přesně podle dolního okraje tohoto obrázku:

na obrázku sice pickguard chybí úplně, ale představ si tam jen jeden vrut navíc. U černé kytary bych se toho nebál a navíc bych použil černěný vrut. Další možností je nalepit na tu díru malou plastovou krytku v barvě topu kytary. Mám na mysli krytky, které se dávají na hlavy šroubů u nábytku. Maskoval jsem takhle díry po rolnách na popruh a jsem s tím spokojen. co vím, tak se dělají v desítkách barevných odstínů:

Hlavně tu krytku nelep vteřinovým lepidlem, stačí oboustranná páska nebo silikon.
Pokud by to působilo rušivě, můžeš vždycly pickguard nebo krytku vyhodit a díru "nějak" zamaskovat.