Ale jinak to fachá!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Otis píše:Plánuji výměnu Stagg stock snímače u kobyly za SD distortion (SH6). Bude mi stačit jen přepájet snímač,nebo budu muset něco měnit? (Potenciometry,kondíky,atd...)
Smrťokvítek píše:Otis píše:Plánuji výměnu Stagg stock snímače u kobyly za SD distortion (SH6). Bude mi stačit jen přepájet snímač,nebo budu muset něco měnit? (Potenciometry,kondíky,atd...)
Mělo by to stačit pokud tam máš 500kΩ potenciometry. A i kdyby ne tak to taky pojede, jenom to nebude mít tolik výšek.
Otis píše:Přeci jen oproti stockovýmu Stagg snímači to bude asi hrozný peklo.

woro90 píše:Otis píše:Přeci jen oproti stockovýmu Stagg snímači to bude asi hrozný peklo.
Proti továrnímu snímači Stagg to bude poslouchatelnéI když ty humáče nejsou taková hrůza, to singly mají nesnesitelné.

woro90 píše:Co hodláš udělat s tím starým?
Otis píše:woro90 píše:Co hodláš udělat s tím starým?
Pravděpodobně si ho nechám,až si někdy v budoucnu koupím lepší kytaru,poputuje zpět a SD skončí v nové kytaře. Popř. sem ochotný ho i prodat,i když pochybuju,že by o něj měl někdo zájem.

woro90 píše:Otis píše:woro90 píše:Co hodláš udělat s tím starým?
Pravděpodobně si ho nechám,až si někdy v budoucnu koupím lepší kytaru,poputuje zpět a SD skončí v nové kytaře. Popř. sem ochotný ho i prodat,i když pochybuju,že by o něj měl někdo zájem.
Jeden člověk s podobným smyslem pro experimenty jako Jack White by tu totiž byl

woro90 píše:Tři kila je na mě moc, a míň by ti asi zase bylo málo, tak to nechme plavat...
Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků