![]() |
![]() |
![]() |
|
|
SUK píše:pomoci "Šroubováku" a tzv "Šroubování"
rotten77 píše:A tak je tu možnost, že prostě ten snímač hraje hůř. Případně i ty "speciální" struny můžou hrát hůř.
Btw, co to znamená "speciální struny"?
Ctibi píše:ano
jinak to co popisujes tak musi byt zajimave struny0,46 se normalne ladi na E tak nevim jak ti mohly prasknout tahem strun
Nebo to byla vadná struna, což se také občas stane.Nero píše:To si musel tahat o oktávu výš nebo máš problém v nultáku / mechanice / kobylce.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Atkins píše:Já bych se jenom pozastavil, proč majitel ladí barytonový nástroj do "E" - má to snad nějaký specifický důvod?
Atkins píše:Já bych se jenom pozastavil, proč majitel ladí barytonový nástroj do "E" - má to snad nějaký specifický důvod?
klobasnik píše:Atkins píše:Já bych se jenom pozastavil, proč majitel ladí barytonový nástroj do "E" - má to snad nějaký specifický důvod?
Ladím ji EBEADGB, to první E je E od baskytary, prasklo mi to třetí E, takže mám EBdíraADGB, a to mě s**e
Atkins píše:A já si stále myslím, že na tak dlouhou menzuru je struna 0.46 do ladění "E" nevhodná.
Fade píše:klobasnik píše:Atkins píše:Já bych se jenom pozastavil, proč majitel ladí barytonový nástroj do "E" - má to snad nějaký specifický důvod?
Ladím ji EBEADGB, to první E je E od baskytary, prasklo mi to třetí E, takže mám EBdíraADGB, a to mě s**e
ZabijákProč nehraješ na šestku basu?
Atkins píše:A já si stále myslím, že na tak dlouhou menzuru je struna 0.46 do ladění "E" nevhodná.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.

Zpět na Snímače, hardware, příslušenství, údržba
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků