Tak jsem konečně dostal 2i2. Zvuk výborný, LATENCE u REC bezvadná. Jak linka, tak rovnou kytara ( volume na plno na kytaře a vstup 2i2 = cca 3/4 než mi začala problikávat červená) Trochu více práce s instalací a nastavení. Karta umí 24bit , takž v nastavení jsem musel zakázat celej podělanej Realtek protože je 16bit a v nastavení driveru vstupu a výstupu 2i2 se ukazuje jen 16. Další průser je REC záznam monitoringu, třeba jaký koliv zvuk co jede na pozadí ( winap nebo jiný) nebo play na stopě1 a její REC na stopě2, tohle se běžně nastavuje :"What U Hear", "Stereo Mix" or "Wave Out Mix". a tohle ta zvukovka nemá, neměl jí ani Jackblack od Mackiho co jsem vrátil.
Nenastavil jsem to v Cubase, Samlitude x, ani v přiloženém Abletonu, kerej navíc je postavenej na pěkně hnusný nepřehledný platformě, teda pro kytaristy

No neni se čemu divit, je to stavěný pro DJ.
Takže i pokud si udělám midi stopu s nějakým VST a budu ho chtít hodit jako hotovou do Wav do další stopy, musím vytáhnout zvukovku, povolit mixer Realtek, a softu přejít s Asio na WDM , pak do jde, s tím že track si pak musím šoupnout na BAR, protože je tam už nějaká latence. Na mým druhým stolním PC mám SB Audigi, tam si jen přepnu What U Hea a pokračuju dál. Fak jsem už dobrejch dvacet hodin strávil nad stahování nejnov. ovladačů a nastavováním realteku s jeho debilníma možnostma ovládání ve všech variantách a prostě to nejde.
Jacsnon Soloist SL-3 > Engl E-530 ( Midi Switch Relay )> GSP1101 ( FCB 1010 ) > Engl E-840 > 2x box 75w V-30