![]() |
![]() |
![]() |
|
|
rotten77 píše:Lepší by byla samozřejmě integrovaná.
BMHF píše:Co se týče té zvukovky, tak mě je samozřejmě jedno jestli bude interní nebo externí, ale měl jsem pocit, že jen ty externí nabízejí připojení kytary (jack 6,3 mm) a že jsou vhodnější z hledicka rušení atd a mně by stačil jen vstup na tu kytaru a cinch výstup na ty bedny. Proto jsem se ptal, jak je na tom z hlediska přehrávání hudby ve srovnání třeba z nějakýma těma Asus xonar za 2000-3000, kde je spousta pro mě "zbytečností", jako vícekanálový zvuk a různý ty prostorový technologie, hlavně kvůli hrám nebo filmům, což bych já moc nevyužil. Mně jde o kvalitní dvoukanálový stereo zvuk a o připojení kytary přes ten 6,3 jack.
rotten77 píše:Já mám třeba M-Audio Audiophile 2496, ta ale nemá předzesilovač. Ten mám zvlášť - Behringer MIC800. Pokud máš rozpočet 3000, tak bych doporučoval tuhle kombinaci. Používám to už přes dva roky (před tím jsem měl i jiné předzesilovače) a spokojenost maximální.
Paris píše:rotten77 píše:...
dobre (mam ji taky), ale moc to neresi pripojeni kytary, ne? a taky uz je to pomerne stara karta... dneska se da v tyhle kategorii najit s lepsi vybavou a softwarem (napriklad E-MU 0404, ale ta taky nema Hi-Z vstup).
zajimava by mohla byt ESI Maya44Xte, ta by mela mit tak nejak vsechno, o cem tu byla rec.
BMHF píše:Ano potřebuju Hi-Z nástrojový vstup a to ta M-Audio Audiophile 2496 neřeší.Ještě se zeptám, ten předzesilovač je nutnej, bez toho by to nejelo, nebo jak je to...
BMHF píše:a ESI Maya44Xte co zmiňuješ vypadá že je přesně to co hledám a má to i nějakej mikrofoní předzesilovač už v sobě, to je ono?. Navíc je kompatibilní z Win7 64bit, což je taky důležitý...jenom jak je to tam s těma výstupama na bedny, pude to tam připojit přes ty cinche?
mel by to resit normalni kabel 2x cinch --> 1x stereo jack(6.3 nebo 3.5 s redukci) .BMHF píše:...ty bedny mají vstup cinch, takže by to šlo kabelem cinch a na druhé straně by mělo bejt co za konektory, aby to šlo vrazit na výstup té zvukovky?
to urcite ano.BMHF píše:bude ta kvalita adekvátní k těm bednám co vlastním?
zatim to vypada, ze ano ... ted mi zhavaroval adobe reader, kdyz sem oteviral manual. musim restartovat system, chci se podivat jak maji resene ty konektory se vstupy/vystupy (doporucuju i tobe, aby ses do manualu podival hned) ... ale predpokladam, ze by v tom nemel byt problem.BMHF píše:Takže u té ESI - MAYA44 XTe bych žádnej předzesilovač ani DI BOX teda nepotřeboval a jela by kytara i mikrofon?
tak si to hned zkus. pichni si kytaru do zvukovky (pres redukci. nic by se stat nemelo, akorat volume a tone na kytare nebudou reagovat dobre, a zvukove to bude asi trochu divocejsi...) a zkus zahrat pres tu simulaci. uvidis jaka latence tam pujde nastavit (kdyztak si muzes trochu pomoct instalaci ASIO4ALL). tim bys nejakou predstavu ziskat mohl.BMHF píše:já nevim jak dalece by se to projevilo při hraní...moje zkušennost v tomto zatim nulová
XLR se proste nevesel, proto je tam TRS Jack ... ale elektricky by to melo byt propojene stejne (symetricky signal - ground, hot a cold)).BMHF píše:u té USB je ten vstup jinej než u té interní. U interní je jack 6,3 (?) a u té USB je ten velkej kulatej s třena dírama. Proč tomu tak je?
BMHF píše:když pominu tu latenci, tak má ta USB nějakou výhodu proti té interní?
ano.BMHF píše:takže pokud bych měl mikrofon s tim XLR, tak by to šlo připojit přes nějakou redukci XLR---jack 6,3 bez jakékoliv ztráty kvality, zkreslení atd?....a to samé platí u připojení beden, že je úplně jedno jestli se to připojí přes kabel cinch----cinch, nebo cinch----jack 6,3 jack, aniž by se to nějak projevilo na kvalitě toho přenosu?
dej si pauzu, zkus si zahrat, neco si precti, popremyslej... a treba te pak napadne kterou cestou...BMHF píše:sem zavalanej množstvim informací
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník