![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Ebu píše:Teď mě napadá - co zkusit u těch pověšených koberců přibít/jinak přidělat plata od vajec na strany, co jsou u stěn? Vytvořila by se pak jakoby-piramidková-struktura a zároveň by to bylo za pár korun...
Michalowic píše:Ebu píše:Teď mě napadá - co zkusit u těch pověšených koberců přibít/jinak přidělat plata od vajec na strany, co jsou u stěn? Vytvořila by se pak jakoby-piramidková-struktura a zároveň by to bylo za pár korun...
Myslis jako ze by ty plata byly smerem ke stene? To je kravina.....ty plata maj za ukol nakym zpusobem odrazet, nebo lamat ten zvuk a takhle by to nefungovalo

facha.music píše:- plata od vajec netlumí vůbec - (můj soukromej názor: to je blud snad eště z dob socíku)
odpoví mi pls. někdoTom49 píše:Chci se zeptat, jestli by byl rozdíl, když
1) dám koberec na laťky a dám to na zeď
2) dám koberec na laťky a dám to na zeď a mezi zeď a koberec( bude tam mezera) dám molitan
bude v tom ZNATELNÝ rozdíl?
Tom49 píše:odpoví mi pls. někdoTom49 píše:Chci se zeptat, jestli by byl rozdíl, když
2) dám koberec na laťky a dám to na zeď a mezi zeď a koberec( bude tam mezera) dám molitan
bude v tom ZNATELNÝ rozdíl?je to dost nutný.....
jj vadit to nebude, ale jestli to pomůže víc odhlučnitafektband píše:Tom49 píše:odpoví mi pls. někdoTom49 píše:Chci se zeptat, jestli by byl rozdíl, když
bude v tom ZNATELNÝ rozdíl?je to dost nutný.....
Nevím, řekl bych že ne, navíc molitan taky dobře tlumí, takže to vadit nebude.
Wohma píše:Zvukove bych rekl ze jo, ale s molitanem se priprav, ze tam bude byvat drsny horkoMame ve zkusebne takovej mix kobercu, molitanu a ja nevim ceho vseho... a po hodince dvou hrani tam je dycky dobrej hic
A to neni uplne mala a byvame tam vetsinou jen 3...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník