od kubog » 13.09.2010 14:16
Takže krátke resumé. Po vyše troch dňoch nervov, nadávania, inštalovania, čítania fór a neviem čoho som prišiel k záveru že M Audio má asi najhoršiu podporu driverov na svete. Jediné čo sa mi podarilo rozbehať je Acid Pro, tam môžem aj nahrávať, Cubase, Pro tools nič nieje kompatibilné. Postahoval som tony ovládačov poskúšal snáď všetko, aj postaviť na hlavu a aj tak to nešlo. Audacity nevie nahrávať mono, len stereo aj to len pravý kanál, ktorý musím nasledne prehodiť na mono čo je úplne absurdné. Ak chcem nahrávať mono, nezachytí nič. Cubase, mi stále vyhadzuje chyby ohladom Usb Fast Track ovládača a taktiež nič nezachytáva, Pro Tools detto.
Včera v noci som rozbehal ten Acid Pro 7 a skúsil len či to ide, ale bolo už neskoro tak som sa s tým nestihol nejako serióznejšie zoznámiť. Chystám sa na to dnes, ale dosť sklamanie ohladom kompatibility Fast Tracku a absencie odpovedajúcich driverov. už som mal aj nutkanie ho predať a kúpiť inú zvukovku. Poreferujem neskôr ako som spokojný s Acid Pro.
Gibson Les Paul 1957 Goldtop Historic Reissue 2004, Gibson Les Paul 1955 Custom Wraptail 2011, Navigator NLP370CTM P90, Tokai LS150 2009 Tobacco Sunburst, Gibson SG Standard P90 2009, Hiwatt DR103 1978