Zdravím,
Mám velký problém ohledně toneportu GX od Line 6...předem říkám,že jsem si zde přečetl všechna možná témata týkající se této problematiky,ale i přes to všechno jsem nebyl schopný tuto kouzelnou krabičku zprovoznit k obrazu svému"to jest aby mi tento kus HW fungoval ve spojení s SW podFarm jako vst-konkrétně v Sonaru"
Jediné co jsem zprovoznil že mi funguje přiložený Gaerbox jako standalone aplikace"jako vst také ne" a tím to končí...při startu
podFarmu to po mě chce nějakou dodatečnou registraci přes monkey a nejsem s to přijít jakou...anebo si dodatečně dokoupit platinovou a jinou verzi-na což zde také někdo poukazoval.
A zcela zásadní a podivné se mi zdá nasměrování mé interní zvukovky versus té od line 6 v Sonaru. Jde mi v něm pouze na vstup i výstup dát budto jednu nebo druhou"to samé se týká i ovladačů v sonaru properties" a logicky bych potřeboval na vstup toneport a na výstup můj interní šuntácký ale dostačující"soundblaster"
Jsem z toho poněkud rozčarován a zmaten,Najde se zde nějaká dobrá a fundovaná duše která mi pokud možno popíše kompletně kroky a pořadí od instalace SW-ovladačů až po registraci a funkční chování této mašinky?
Předem díky:
PS:Rád bych také věděl jestli jde toneport použít jako klasická zvukovka,s tím že bych si na kytarové stopy mohl naládovat i jiné kytarové pluginy.Na to jsem taky nepřišel.