![]() |
![]() |
![]() |
|
|
HAMPMAN píše:cau vsici:)! mam jeden problem:( ... mam 2 reproboxy a kombo roland cube 15xl.Po netu jsem zhanel repro ale nikde jsem nesehnal.. na netu maj nejmenší 10" a ja potřebuji 2x6"(nebo6.5-to je jedno je to delané pro obojí)a 1x8".ty 6.5" mohou byt jaka koliv značka ale ten 8" jsem chtel celestion (neco lepšího než je v rolandu od výroby).Diky za rady!

core88 píše:HAMPMAN:
v těch repro boxech a v tom combu nějaký repra sou ? jestli je chceš jen vyměnit tak to asi moc mít smysl nebude , v takovejdle velikostech se vyloženě kytarový repra snad ani nedělaj . zkus se podívat tady http://www.hadex.cz/ozvuceni--reprodukt ... a-stredove jen předem řikam že to nejsou kytarový repra
EDIT: jen si vybírej ty repra co maj citlivost 92db nebo víc (ideal je někde okolo 100db)
BUSTER píše:core88 píše:HAMPMAN:
v těch repro boxech a v tom combu nějaký repra sou ? jestli je chceš jen vyměnit tak to asi moc mít smysl nebude , v takovejdle velikostech se vyloženě kytarový repra snad ani nedělaj . zkus se podívat tady http://www.hadex.cz/ozvuceni--reprodukt ... a-stredove jen předem řikam že to nejsou kytarový repra
EDIT: jen si vybírej ty repra co maj citlivost 92db nebo víc (ideal je někde okolo 100db)
on uz nema ucet.. ale na hadexu jsem se uz dival a zadný dobrý zprávy.. (jedine tento Q397 - ale 300kč
![]()
) ty 6,5" repro se delaj kytarový, ale delaj je jen firmy a davaj je do svých výrobků .. např. stagg10ga ... to me právě napadlo že by treba nekdo mel toho staga(nebo neco jineho) a treeba by se mu to posralo a zbyl by mu reprak.. tak ze bych se s nim domluvil... ale jak tak vidim... asi nic takovýho nesezenu:( ..

core88 píše:BUSTER píše:core88 píše:HAMPMAN:
on uz nema ucet.. ale na hadexu jsem se uz dival a zadný dobrý zprávy.. (jedine tento Q397 - ale 300kč
![]()
) ty 6,5" repro se delaj kytarový, ale delaj je jen firmy a davaj je do svých výrobků .. např. stagg10ga ... to me právě napadlo že by treba nekdo mel toho staga(nebo neco jineho) a treeba by se mu to posralo a zbyl by mu reprak.. tak ze bych se s nim domluvil... ale jak tak vidim... asi nic takovýho nesezenu:( ..
a nebo mi ještě napadlo kouknout se po nějakejch strarších teslách z rozhlasu nebo nebo nějakýho rádia . To máš pravdu že ty 6.5" se cpou do těch malejch mrzáků na cvičení ale to taky nebude čistokrevný kytarový repro , to bude spíš nějaká čínská masovka a cpou to pak do kde čeho . ale ikdyž kvalitou s jim asi budou dost blížit
Tak je to s****a nebo hraje pěkně?BUSTER píše:.. škoda noonicmene tam budu mít zatim ten jak jsem už tady zmínil (je to nejaka stará sracka ze SSSR
a upříme ... s**e me ze tam budu mit reprak ze SSSR!:( ( ale hraje docela pekne
:D:D:D) nicmene VAS VŠECHNY PROSÍM : KDYBYSTE NEKDO MEL DOMA 6,5" REPRO Z KOMBA DEJTE VEDET !
DIK

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Tak je to s****a nebo hraje pěkně?BUSTER píše:.. škoda noonicmene tam budu mít zatim ten jak jsem už tady zmínil (je to nejaka stará sracka ze SSSR
a upříme ... s**e me ze tam budu mit reprak ze SSSR!:( ( ale hraje docela pekne
:D:D:D) nicmene VAS VŠECHNY PROSÍM : KDYBYSTE NEKDO MEL DOMA 6,5" REPRO Z KOMBA DEJTE VEDET !
DIK
A radši starý reprák ze SSSR, který přežil a nejspíš ještě přežije spoustu let, než to nejlevnější z ČLR, co za půl roku zhebne. Ale čína je přece daleko víc cool.
syneda píše:já mám jeden 6,5 reprák přímo z toho staga, střelím ti ho jestli chceš
arcilucifer píše:

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Když tak nenávidíš SSSR, že nutně potřebuješ vyměnit slušný reprák sovětské výroby za hrozný šmejd, který je odjinud, nechtěl by ses toho repráku zbavit mým směrem?
arcilucifer: Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate
BUSTER píše::-0 oo ty jsi bůůh!
ok
za kolik ? a jak hraje?
Jester píše:BUSTER píše::-0 oo ty jsi bůůh!
ok
za kolik ? a jak hraje?
Udělal bys mi laskavost a přestal vkládat smajlíky v poměru dva smajlíky na tři slova? Tady už nejsme ve třetí třídě základní školy, kdy to možná bylo cool.
BTW s bráchou máte naprosto stejný psaný projev. Nejste náhodou jednovaječná dvojčata?
Zpět na Zesilovače a reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník