![]() |
![]() |
![]() |
|
|

mtmccox píše:Nero, Sadam.S: Vážně jsem čuměl, jak složitě se to dá obkecávat. Stačí si pamatovat, že paralelní kombinace odporů je součin/součtem. Tudíž v tom případě, co psal Sadam je to 64/16. Chápu, že je to v podstatě to samé, ale tohle mi přijde na pamatování a vysvětlování mnohem snazší.
mtmccox píše:Nero, Sadam.S: Vážně jsem čuměl, jak složitě se to dá obkecávat. Stačí si pamatovat, že paralelní kombinace odporů je součin/součtem. Tudíž v tom případě, co psal Sadam je to 64/16. Chápu, že je to v podstatě to samé, ale tohle mi přijde na pamatování a vysvětlování mnohem snazší.
pche píše:tak zesilovač mám vybraný bude to T.Amp E800 - 2x240W/8ohm nebo 2x440W/4ohm uvidíme co to poví z těma mojima raprobednama myslím si že tento zesák je za tu cenu do zkušebny ideální... poměr cena/kvalita... za ty prachy si myslím že lepší neseženu... na zapojení z 8 ohm reprobednama sem se ptal proto protože na aukru atd je takových beden za přijatelnou cenu většina... tak mne to jen zajímalo co se s tím dá dělat...
Nero píše:
To máš ale docela problém. Pokud ted chceš používat 4 Ohmový výstup, nemají tvoje 4 Ohmové bedny dostatečný výkon (440W zesík a 350W bedny, jak píšeš), takže to je nepoužitelné.
Zpět na Zesilovače a reproboxy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků