JirkaF píše:Já dobře vím že to máš do zkušebny. Já jsem to měl a mám taky jen do zkušebny a ani ty RCF nestačí a stály obě 26000,- předtím jsem měl dvě bedny dohromady asi za 9000,- Problém je v tom že jak tam všechno pustíš tak nebude nakonec ničemu rozumět. Zpěv bude strašně slabej, mikráky budou vazbit a celkově věechno strašně zkreslený. Ono zcela upřímě v dnešní době se bez naprostého uzardění prodává šílenej šmejd kterej parametrově vypadá že by hrál ale ty součástky a komponenty jsou tak strašně ojeblý. Vem si jen logicky co stojí kvalitní basový reprák?! A kde je vše ostatní včetně dříví.Peavey se z většiny dělá v číně (kór ten levnej) Na bednách to mizerové nemaj napsaný, je to pouze na krabici a ještě tam taky někdy napíšou ENGLAND ale pozor ne made in England (podvod jako prase)
Možná by bylo lepší koupit nějaký jetý ,,zpěvy,, Včera jsem zrovna někde něco viděl co mělo výkon a nestálo to majland ale kdybys mne zabil tak si nevzpomenu.
Vidím to u tebe jako blbě řešitelnou situaci a vyhozených 8000,-
JirkaF
Čoveče, u vás ve zkušebně bych se nechtěl octnout, když ti nestačí 2x RCF ART312. A ještě k tomu sháníš subbas... To zkoušíte ve sportovní hale a ještě máte klapky na uších jak Otík, co?
Abych nebyl jen off... mám
velmi dobrou zkušenost s RCF ART310A, do zkušebny a na menší akce stačí s
rezervou.
Jinak s omezeným rozpočtem bych vzal do zkušebny BEHRINGER B210D
http://kytary.cz/behringer-b210d/HN112495/