zdravim, moc dlho som tu nebol...asi pol roka.
japetrja: Jens aj Pavel ti dobre radia. Moj nazor je taketo: RCF hra dobre, ale je to uz v inej cenovej kategorii a asi by si to tolko nevyuzil, je tam treba podpora subaku.
JBL: JRX je ta najzakladnejsia rada, ktoru robia, platis si tam akurat za tie 3 pismenka (JBL) a nic viac. Ono hrat to hra ale aj z ohlasov aj na akcii sme na nich hrali a nic moc. Vhodne mozno na odposluchy.
No ja by som zobral jednoznacne aktiv od TAPCa. Za tu cenu je to naozaj slusne citlivost sa tiez da, no tych 98db... Ale vedia naozaj dobre zahrat. su to take bedne na zaciatok, alebo pre chudobnych

Prosim pozeraj sa po tomto. Tapco je sice Cina ale dost kvalitna. Nie je to High-end, ale zase ani low.end, Je to zlaty stred. Tebe by som odporucal orientovat sa na tuto znacku.
Radim ti takto: kup si aktiv od TAPCa + aj Tapco nejaky mix, napr: mix 220, to ti tu este poradia, k tomu 2 mikrofony Soundking EH 002 + 2 stojany na reprobedne a dva kable. a mas maly PA systemik na svete...
Neskorsie, ked budes mat dalsie korunky, tak moze rozmyslat o doplneni subbasu od tapca (nevyhoda je nizsia citlivost a ze je to pasiv) najprv by si kupil jeden a potom druhy a pomaly mas aparat aj na velke diskoteky a s tym sa da aj nieco uz nazvucit...
Prosim neorientuj sa na znacky omnitronic, behringer, Sondking. Od toho soundkingu su dobre len podla mna mikraky a par veci s vynimkami. BEDNE OD SOUNDKINGU NEKUPUj. Vacsina ma na vyskach piezo - otrasne zvuk, ked budes mat mikrofon tak ti to bude iba vazbit. Na Behriho tie zabudni. VELA LUDI NA TO DOPLATILO A NRZBAVIS SA TOHO!!!
Takze toto su ale moje nazory, cakaj aj na dalsie od JENSA´a ostatnych. Moznosti je dnes vela ale zasa treba vydrzat a nekupit naozaj blbost...
Cawte...