JackBean píše:Jedinný nejlepší zvukař v okolí hraje s omnitornikama, tak predpokladam ze ste to nemysleli doslova abych ho poslouchal ???
To musí bejt machr, nebo možná spíš kouzelník .....protože zasloužit si z tvého pohledu titul nejlepší zvukař v okolí ....je s takovým materiálem odvaz. S omnitronikem si vždy zpomenu na film Pelíšky "Mě by jenom zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu" - stříleli za války do vzduchu
Mám pro tebe jeden typ.....ostatním se nebude třeba líbit, ale když jsi moravák, tak si udělej výlet do ostravy - dohodni si na netu s nějakym technikem od DEXONU ať tě trochu zasvětí do stavebnic a udělej si nějakou bednu sám. Na netu najdeš spoustu různejch návodů - a konkrétně na stránkách dexonu je zdlouhavá diskuze na toto téma - určitě tam najdeš i někoho ochotnýho na poradu. Třeba ti někdo i nabídne něco staršího na prodej.
A ještě jedna věc: jsem přesvědčen, že je lépe počkat a ušetřit prachy na něco lepšího......a raději zdokonalovat úroveň své produkce a případné moderace, než mít sice výkonou aparaturu, ale celková úroveň produkce bude na bodu mrazu. To je spíš tvá vizitka.....lidi si mezi sebou nejspíš neřeknou - hele ta akce co tam hrál ten kluk byla hrozná, protože to hrálo potichu......řeknou byla hrozná, protože hrál hrozně a rádoby moderování nestálo za řeč. Pokud budeš dělat akce tak pro 50 lidí, tak to co máš zatím bohatě stačí.......zapracuj hlavně na sobě a to ostatní přijde samo. (teď to vypadá, že z tebe dělám idiota, kterej nic neumí, ale předpokládám, že když teprve začínáš, tak se skušenostma kolem hraní se ještě nikdo nenarodil - vše si musí každý vymakat sám.) Pokuď už jsi na takové úrovni, že můžeš svým vystupováním na veřejnosti bourat sály, tak se omlouvám a přeju dobrej zvuk.