od woro90-1 » 1.12.2010 5:05
Jen tak na okraj: Kdybys náhodou zatoužil po bobiňáku, možná se budu zbavovat své primitivní B57, jednak je nějaká načatá záznamová hlava (dá se určitě snadno opravit, ale nemám na to čas) a jednak umí nahrávat jen na druhou stopu, první je chráněná. Umí hrát první a současně nahrávat na druhou, ale na první nenahraju nic, musím se spokojit s tím, co na těch páskách mám, takž je to pro mě trochu nepraktická mrcha. Mám navíc pár pásek s Whitesnake, Iron Maiden, Manowar a podobnými věcmi, po kterých se metaly heavy kameny.
Jinak pokud seženeš teslácký zesík Transiwatt 140 Studio (2x 50W) a necháš mu u někoho vyměnit kondíky, dostaneš docela dobrý zvuk za výbornou cenu. Mám ho, a než se mi povedlo ho odkouřit, hrál výborně. Měl jsem u toho třípásmové teslácké bedny s měněnou výhybkou (typ si nepamatuji, podívám se doma na štítek), a všechno jsem pouštěl přes tuto soustavu, poněvadž repráky ve věži se proti tomu prostě nechytaly. V kombinaci s kvalitním gramofonem a analogově nahrávanými deskami to byla lahoda.
Jsem
woro90, původní účet přestal fungovat.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.