Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Bezdrátový in-ear monitoring

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...

Re: Bezdrátový in-ear monitoring

Příspěvekod Favor » 27.07.2011 12:13

Díky moc za osvětu :)
Favor

Příspěvekod dayslypper » 31.07.2011 22:36

to Feki: Naprosto skvělé povídání. Stále používáš DRÁTOVÝ in-ear odposlech? Nepřešel jsi na vysílačku?

To drátové provedení mi přijde daleko praktičtější, a chtěl bych si to tak vyřešit. Jen ten výběr kabelu...

Asi to nakonec vyřeším jako ty, protože kvalitní kytarový kabel je potřeba víc, než odposlechy, ale i tak...

Tedy sháním nějaký opravdu kvalitní páráček 2x2 (4 žíly + stínění). Potřebuju vést z kytary magnety + piezo a ke kytaře 2 linky jako oten odposlech.

Našel jsem zatím tento Sommer Cable:
http://www.sommercable.com/2__produkte/ ... 51_02.html
http://hudebniraj.cz/ozvucovaci-technik ... anet-fmc-2
dayslypper

Příspěvekod Udan » 8.01.2012 12:40

Tak jsem na tohle téma úplně zapomněl a musím přiznat, že jsem ho teď po dlouhé době ani nepročítal celé.

In-ear už mám, ale nakonec Thomann - příjemně mě to překvapilo a už si bez toho hraní ani moc nedokážu představit. Pro zpěváka skvělý komfort a navíc můj kytarový apec nemusí teď na podiu řvát a i zvukaři bývají víc v pohodě. Můžu jen doporučit.

A časem bude Sennheiser =)
Nejdřív si kup pořádnou kytaru, pak pořádnej aparát, a pak, když zbyde čas, vyřeš ruce...
Kapela začíná a končí u zpěvu. Když zpěvák neumí zpívat, je úplně jedno, co ostatní předváděj. Celá kapela začíná a končí u zpěvu.
Udan

Příspěvekod steve1234 » 3.02.2012 15:13

V lete se mi naskytla moznost koupit za 9000 Sennheiser EW300 G2, takze jsem do toho okamzite sel a musim rict, ze uz bych nemenil. Koupil jsem si k tomu i Sennheiser in-ear sluchatka, trochu lepsi, ne za 200 a je to proste parada.
Silene se zlepsila kvalita myho zpevu, ptze je paradne rozumet kazdymu tonu, clovek se slysi i kdyz zpiva zrovna nejaky hloubky. Myslim, ze je to invetice, ktera se nasledne odrazi na celkovy kvalite kapely, ptze divak lajk hodnoti predevsim zpev. Pokud je mozny uvolnit nejaky finance, Sennheiser EW300 G2 muzu vrele doporucit.
Plus je dobry koupit si k tomu redukci XLR->JACK, ptze ten sennhiser ma 2xOUT XLR a nekolikrat se mi uz stalo, ze mel zvukar jenom JACKovy odposlechovy linky.
steve1234

Příspěvekod JAKARI » 23.03.2012 16:51

Zdravím:). Máte někdo zkušenost s JTS SIEM-111? Zatím jsem do přijímače natlačil dvě AA baterie, které teď nejdou vytáhnout. Vyzkoušel jsem ho, funguje dobře(kromě sluchátek), ale pořád se mi to nezdá, na netu nemůžu najít žádné recenze.. nějaké rady? Díky:)
JAKARI

Předchozí

Zpět na Zpěv