A jinak... Pomalu na to přicházím, jak tak přibližně... ale... jak ten hlas zesílit? tlačím na břicho a zdá se mi to furt slabé....
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
OndrejCvrk píše:Mno... Takže ten pocit, když jsem se ráno probudil a měl pocit, že mě bolí v krku a jsem nastydlej je teda špatně asi co?Protože já to předtím asi zkoušel nesprávnou metodou... Jakej je to pocit, když jsou anmožený teda?
A jinak... Pomalu na to přicházím, jak tak přibližně... ale... jak ten hlas zesílit? tlačím na břicho a zdá se mi to furt slabé....
OndrejCvrk píše:Tak jsem hlasivky nechal bejt a věnoval se dechovým cvičením... je normální, že mi nepříjemně píchá v hrudníku?
dayslypper píše:Pokud už umíš zpívat svým přirozeným hlasem se správnou technikou (to je několik let dřiny, nejlépe pod dohledem učitele), pak můžeš začít s tímto, aniž bys riskoval, že si po pár měsících zničíš hlasivky.
dayslypper píše:S čím? No přeci s tím chraplákem, co slyšíš ve videu.
Prvoplánově napodobovat hlas Roda Stewarta je cesta slepou uličkou. Tedy samozřejmě se to dá naučit, ale samotné učení může být tak pomalé, že se možná ani na sklonku tvé hudební kariéry nedočkáš toho, abys tento hlas 1) napodobil, 2) odzpíval s ním celý koncert.
Stejně tak, jako má každý svou barvu hlasu, tak má i každý určitý typ svého chrapláku. A ten člověk musí objevit a není to cesta jednoduchá. Ty už "svůj" chraplák ovládáš, že se chceš pouštět do tohoto (Stewartova)? Jaký charakter má tvůj dotaz? Chceš s tím zpěvem někde vystupovat? Děláš revival?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník