![]() |
![]() |
![]() |
|
|
asi to nebude nejlepší rada ale třeba panáka na kuráž?.. na jedné akci jsem popil a borci hráli písničky co jsem kdysi zpíval v kapele tak jsem naskočil a zpíval jsem tak že jsem další den nemohl mluvitOconell píše:JJ to jako nejak davam,de o to ze mi vetsinou zhorsi vystup trema,to diky ni obvykle zpivam falesne.Ale na to asi rady nemate ne?
.annY:. píše:
asi to nebude nejlepší rada ale třeba panáka na kuráž?.. na jedné akci jsem popil a borci hráli písničky co jsem kdysi zpíval v kapele tak jsem naskočil a zpíval jsem tak že jsem další den nemohl mluvitOconell píše:JJ to jako nejak davam,de o to ze mi vetsinou zhorsi vystup trema,to diky ni obvykle zpivam falesne.Ale na to asi rady nemate ne?
tak když mu to řekneš takhle tak asi ne... já bych doporučoval něco neutrálního... vodku třeba... hlavně ne rum a ovocné destiláty...to jde poznatdu-lo píše:treba placebo, kdyz ti to pomuze
Oconell píše:Za nedlouho budeme mit s kapelou takovy mensi vystoupeni a ja sem zpev,vetsinu pisnicek davam v pohode,ale mam trochu problémy s nothing else matters,stava se mi ze zacnu zpivat falesne atd...nejaky rady?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník