Disasterpiece píše:Dobre pomaha na hlasivky teple mleko s medem.Tim vzdycky cpu zpevacku, da se rict ze se ji i kapanek zlepsil hlas jde vic do vejsek nez predtim.
Wow .... jsem nevěděl..... v některých pisničkách potřebuju vynést výšky, což mi jde ale není to 100% pak mi to skáče.... možná mlíko a med pomůže

Díky

McKozias píše:koureni na to asi nema vliv, ale je jasne ze pokud mi hlasivky zlobi tak to tomu urcite neprospiva....co se tyce vody tak neco neagresivniho(presycene mineralky a alkac asi nebude to prave)......tak si dej trosku pauzu a zkus mezi tim nezapijet cigara absinthem a mohlo by to byt v klidu

Nekouřím, nesnáším to, jen jak to cítím. Takže s kouřením problémy nemám

Nero píše:kostek píše:Díky moc za radu !

Jakou bych měl pít vodu ? Čaj ? Vyhnout se bublinkám (mineralkám apod.) ? Mno je to pravda... pořád na mně něco leze .... Je pravda, že "Vincentka" je dobrá na koncert, na zpěv ?
Voda optimálně neperlivá, čaj je ok, akorát je trochu otrava, že funguje diureticky, což například na koncertu není moc praktické...
Co se týče kouření, tak na hlasivky má nepopiratelně vliv. A rozhodně ne pozitivní.
Nekouřím, nesnáším to, jen jak to cítím. Takže s kouřením problémy nemám

Co to znamená, že funguje diureticky ? Díky
dalabo píše:Kup si inhalátor a náplň s aloe a tea tree.
To mě nenapadlo ... pomáhá to ?