1. Každý zní jinak
2. Špatný mikrofon
3. Stejnou metodu výuky využívají i další lidé,viz http://www.youtube.com/watch?v=7XbhAoPX9gQ
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
McKozias píše:a prijde mi, ze to dela takovym zpusobem ze by nezvladl takhle zpivat vice nez 10 minut aniz by pak den nemluvil
Drobák píše:Marko007 píše:mě to taky vadí proto nemůžu tyhle styly "black,death,death black,black death" ani cítit (nevím v čem se to řve tak sorry jestli jsem pošpinil nějaký styl).Chraplák pochopím ale tohle ne,přesně na co si jebat hlas když se to podle mě nedá ani poslouchát možná to někomu dává na pocitu že je tvrďák
![]()
kdepak jeno black a death...growling používá i třeba corey taylor ze slipknot...a co si budem povídat,v jazzu taky nespívaj čistě,ani legendy jako Brown...a nemyslim si že jazz lidi poslouchaj aby se cejtili tvrdě,až k tobě bude na pódiu vzhlížet tísíce hlav a sahat tisíce rukou tak si klidně urážej a spochybňuj black metal a death metal,ale zatim seš v tomhle směru nic,nemam rád lidi co kritizujou když sami nic nedokázali,je to styl hudby jako každej jinej a jeden z na techniku nejtěžších žánrů...
Rammsteinmv píše:Tím druhým myslíš false cord,nebo ještě něco jiného?
Disasterpiece píše:Zkus tohle![]()
McKozias píše:ten se ucim pig squeal, tome bavi nejvice
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník