![]() |
![]() |
![]() |
|
|
jarji píše:Ja by som sa chcel spýtať že keď robím to "rrrrr" v krku. A skúsim postupne pridávať na hlasitosti a intennzite tak to nieje počuť. No nie že to nieje počuť, ale ja to ani nepocitujem v krku, proste sa to stráti akokeby som to ani nerobil. Nejakým tip pre začiatočníka?
AlliAnn píše:jarji píše:Ja by som sa chcel spýtať že keď robím to "rrrrr" v krku. A skúsim postupne pridávať na hlasitosti a intennzite tak to nieje počuť. No nie že to nieje počuť, ale ja to ani nepocitujem v krku, proste sa to stráti akokeby som to ani nerobil. Nejakým tip pre začiatočníka?
zvyšování hlasitosti je o čase. zabere to x měsíců. osobně jsem se na tuhle cestu vysrala a prostě začala řvát. koneckonců nevím o tom, že by třeba kamarádi co growlujou nebo screamujou, když začínali jako děcka, tak že by dělali nějaká cvičení. chárdkór je prostě chárdkórale jako jestli to chceš brát tudy, tak co nejvíc cvič, od posilování hlasivek (tady se nátlakovějšímu zpěvu nevyhneš) až po to tvoje vrr a grrr ,)
evules píše: ostatni metalove techniky jsou jen na efekt a hodne ti ponici hlas
ghost32567 píše:No ja by som chcel nieco ako ma Adept,myslim ze mi to ide ale len cez hlieny,teda ako proste bez hlienov mi to nejdevydam pri tom taky ako keby pisklavy zvuk ale nie scream,mozno to je tym ze mutujem ale neviem,postupoval som podla toho navodu s branicou,taky klasicky a viem iba exhale,zatial to skusam iba prvy den a este ze pit vodu mam ako prqvidelne,teda pocas toho screamu? a musi to byt cista voda alebo moze byt nieco ako fanta? alebo to tomu prave skodi? dakujem za rady
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník