Chtěl jsem si poslechnout a zhodnotit i přidat ke zhodnocení zpěv, ale je tu dost samostatných témat co každý zakládá. Co takhle jeden topic na místo spousty duplicitních pro jednolitvé nahrávky, tak jako to je v sekci kytary.
přidávám sebe
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
pupack píše:Chtěl jsem si poslechnout a zhodnotit i přidat ke zhodnocení zpěv, ale je tu dost samostatných témat co každý zakládá. Co takhle jeden topic na místo spousty duplicitních pro jednolitvé nahrávky, tak jako to je v sekci kytary.
přidávám sebe
pupack píše:Děkuju, s vibratem mam problém ho ovládat zatím, kolikrát mi přijde že moc neurčuju kdy vylezes tím položením a opřením se do toho taky pravda, pořád inklinuju k tomu zpívat "decentně". Asi je čas zauvažovat nad učitelem.
pupack píše:žádný cvičení nedělám, jen tak jak mi to leze z huby tak zpívámvždycky sem byl pro určitou syrovost v hlase, ale pravdou je, že bych se rád na zpěv zaměřil víc - učil jsem se na kytaru tak mi to pár let zhltlo jen pro tu kytaru časově
každopádně díky
AlliAnn píše:zdá se mi to nebo je to takový volaký dýchavičný? nezní ti to moc čéče.
solaji píše:AlliAnn píše:zdá se mi to nebo je to takový volaký dýchavičný? nezní ti to moc čéče.
No, normálně zpívám jinak. Ale snažím se pořád uvolňovat ten krk, a dneska už zpívám takovým způsobem asi 3 hodiny a ani v krku mě nebolí. Když zpívám normálně tak po hodině už mě tam bolí. Ale díky, aspoň vím, že tak ne.
AlliAnn píše:solaji píše:AlliAnn píše:zdá se mi to nebo je to takový volaký dýchavičný? nezní ti to moc čéče.
No, normálně zpívám jinak. Ale snažím se pořád uvolňovat ten krk, a dneska už zpívám takovým způsobem asi 3 hodiny a ani v krku mě nebolí. Když zpívám normálně tak po hodině už mě tam bolí. Ale díky, aspoň vím, že tak ne.
no pozor jestli tě po hodině zpěvu bolí krk, tak to je průšvih. cvičím tři čtyři hodiny téměř každej den, když mám volno tak i víc, a krk mě nebolí. dělej to tak, jak tě to nebolí samozřejmě, ale připadá mi, že špatně dávkuješ vzduch. samozřejmě se můžu mýlit, třeba je to špatným mikrofonem, ale prostě to na mě dýchavičně působí. schválně, co řeknou ostatní.
ale hlavně si uvědom, že to není tak, že uděláš nějakou technicky správnou věc, ono to zaklapne do sebe a je z tebe druhej pavarotti. i když to budeš úplně všechno dělat správně a bezvadně, potrvá ti delší dobu, než hlas získá správný rozměry. ochablost hlasivek je tam dost slyšet. věnuj tomu čas a buď trpělivej

Paris píše:neslo by priste misto wavu neco komprimovaneho?
a ke zpevu ... ve sboru se neucila technika? cely je to tak nejak natlaceny do nosu, az mi prijde, ze se moc hlidas a zbytecne pitvoris ... tim se taky asi uplne zatrela ta barva, na kterou se ptas. plus jeste ty zbytecny efekty od pulky pisne... .... takze prozatim nic, tohle tam ted vadi vic, nez kdyz bude sem-tam neco falesne...
kostek píše:Paris píše:neslo by priste misto wavu neco komprimovaneho?
a ke zpevu ... ve sboru se neucila technika? cely je to tak nejak natlaceny do nosu, az mi prijde, ze se moc hlidas a zbytecne pitvoris ... tim se taky asi uplne zatrela ta barva, na kterou se ptas. plus jeste ty zbytecny efekty od pulky pisne... .... takze prozatim nic, tohle tam ted vadi vic, nez kdyz bude sem-tam neco falesne...
Hlídám se, hlídám, protože chci, aby to vyšlo co nejlíp. Pokud bys měl čas, tak tady ti dávám už komprimovanéj soubor bez zbytečných efektů, je to písnička - The Edge Of Glory - piano... díky za reakci
link - http://www.uloz.to/9859582/the-edge-of-glory2-mp3
kostek píše:Ahoj, díky za reakci. Na výuku zpěvu na ZUŠ nebo tak nechodím.... Ale chci začít
. Jen já nevím, co je lehčí
.. Snažím se naučit to, co se mi líbí
. Každopádně tady nejde jen o rady, ale všeobecně o to, jestli by s tím šlo pracovat... jestli se to dá poslouchat
.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník