Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Zpěv - rada

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...

Re: Zpěv - rada

Příspěvekod solaji » 17.03.2011 23:00

AlliAnn píše:Tak před chvílí jsi psal, že zatínáš na výdech břicho automaticky. Teď zas píšeš, že ti to nejde. Tak se v tom trošku ztrácím.

Z nahrávky mi nepřipadá, že by ses nějak dusil a i hlas zní celkem plně. Určitě jsi na dobrý cestě, ale neusínala bych na tvým místě co se dechu týče na vavřínech. U "would it be the same" např. se ti na konci hlas zlomí. Když budeš mít vzduchu dost, tak by sis mohl na těch koncovkách sem tam pomoct menším vibrátem. Ale zas to s ním nepřeháněj, ať nezníš jak mečící koza. Jinak dobrý, neurazilo mě to :)

S tím, že se zatíná automaticky, ja jsem si to asi spletl s tím, že jak kdyby ten dech z tama odchazi automaticky :D Ja jsem v tom sam ztracim.... Vibrato, vim co to je :D ale jak se to dela, to bohuzel nevim...:D jinak jsem rad, ze te to neurazilooo.. :)
solaji

Příspěvekod AlliAnn » 17.03.2011 23:06

jééé hochu tak to se fakt poohlédni po nějakým lektorovi ,))))
AlliAnn

Příspěvekod solaji » 17.03.2011 23:10

AlliAnn píše:jééé hochu tak to se fakt poohlédni po nějakým lektorovi ,))))

Asi jo no :D no nic, tak díky, snad (doufám v to) že už to dělám s tou bránicí dobře :D měj se..
solaji

Příspěvekod AlliAnn » 18.03.2011 0:18

hele na dálku toho víc nezmůžu. jedině že by ses hodil na skajp, jestli máš kameru, s tím už by šlo něco dělat :)
AlliAnn

Příspěvekod solaji » 19.03.2011 18:28

AlliAnn píše:hele na dálku toho víc nezmůžu. jedině že by ses hodil na skajp, jestli máš kameru, s tím už by šlo něco dělat :)

tak jo, proč to nezkusit :) pošleš mně přezdívku? (do zpráv)
solaji

Předchozí

Zpět na Zpěv