Jednoduché klasické písně se zpěvem
Pravidla fóra
Jednoduché klasické písně se zpěvem
Ahoj lidi,schánim nějaký známější písničky..pokud možno nějaký klasiky,který by se lehce hráli,abych mohl zpívat a nesoustředit se moc na kytaru.Jako příklad uvedu třeba Twisted Sister-We're Not Gonna Take It ...Díkes 

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Jednoduché klasické písně se zpěvem
Co je to "klasické"?
Já bych ti na začátek doporučil asi cokoli z Já, písnička 2 nebo 3, ale to asi není to, co hledáš.
Já bych ti na začátek doporučil asi cokoli z Já, písnička 2 nebo 3, ale to asi není to, co hledáš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Záviš 

:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
taky jsem chtel napsat Zavisemtmccox píše:Záviš

- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
joo to je klasikDirty.Pig píše:taky jsem chtel napsat Zavisemtmccox píše:Záviš

jo, ten posúva hranice umenia úplne niekam inam 

ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
Záviš je sice klasik,ale hledám něco krapet slušnějšího
..nwm prostě rocknrollový až rockový klasiky,který by se jednoduše zpívali i s ele.kytarou..

Řek bych, že mydlení Highway To Hell se dá docela v pohodě zautomatizovat.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
... Don't worry, be happy 

no...myslim,že s tim rytmem by to nemuselo bejt tak lehký :/mtmccox píše:Řek bych, že mydlení Highway To Hell se dá docela v pohodě zautomatizovat.
je to lahsie ako si myslis, vela veci od ACDC je jednoduchých ale musis chytit ten spravny rytmusOconell píše:no...myslim,že s tim rytmem by to nemuselo bejt tak lehký :/mtmccox píše:Řek bych, že mydlení Highway To Hell se dá docela v pohodě zautomatizovat.

ruky(každá ľavá)-->Dunlop Jazz III/Stuby 1.0-->Ibanez RG370DX ,Ibanez V72ECE --> Guitar Rig 4+milion presetov
krabičky:ZveX Fuzz Factory, DoD Yngwie J. Malmsteen 308, Ibanez TS-9/808 modded , MXR Phase 45 - homemade
Já vim no ty AC sou spíš o tom rytmu no,ale to by taky vyžadovalo docela soustředění:)Elmoore píše:je to lahsie ako si myslis, vela veci od ACDC je jednoduchých ale musis chytit ten spravny rytmusOconell píše:no...myslim,že s tim rytmem by to nemuselo bejt tak lehký :/mtmccox píše:Řek bych, že mydlení Highway To Hell se dá docela v pohodě zautomatizovat.
- ...EDGE...
Pejskové se Koušou..
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem chtěl napsat: "To zas bude thread"

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
Typicky ukaz neuspokojenosti kazdou radou - ale ten framus zni moc nemecky,marshall moc anglicky,fender moc americky.
hlavne ze se krafe
hlavne ze se krafe

- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jono, taky radsi davam med misto cukru 

Jako dostal tři rady, z toho dvě na h***o, tak se nedivim že se mu to nezdá.
Knockin on heaven´s door voe!!
Knockin on heaven´s door voe!!
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Jaké zadání, takový feedback.

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pokial mas akustiku tak pekne Behind blue eyes a pokial nie tak nastav taký clean aky dokazes a jedes
a ak chces tak sa "naucis" fingerpicking co sa ti mozno do buducnosti hodi 

když vynecham ty vtipný haluzárny
tak třeba wish you were here od pink floyd, nirvana unplugged..about a girl, jesus don't want me for a sunbeam..etc

tak třeba wish you were here od pink floyd, nirvana unplugged..about a girl, jesus don't want me for a sunbeam..etc
to a to a za chvíli zas tohle