line 6 pocket pod expres
Pravidla fóra
- rejmank
line 6 pocket pod expres
co na něj říkáte mněl jste ho už někdo v ruce jakýje zvuk ? http://www.musiccenter.cz/Line6-Pocket- ... D/:3:32992
kytara:squier telecaster special 2
kombo:crate flexwave 15
kombo:crate flexwave 15
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Zvukově je to prostě Line6 POD - není mezi nima rozdíl ve zvuku, jen ve vybavení a použitelnosti...Zvuk neřešte, je prostě dobrý
Jediný rozdíl ve zvuku jsem zaznamenal u X3 serie
Pocket 2 nemá USB, má méně efektů (žádný distortion) a pak pár simulací komb...
Pocket Express jen simuluju hrstku komb a má chorus, tremolo a flanger... to je vsechno...
stačí se podívat na http://line6.com do specifikace

Pocket 2 nemá USB, má méně efektů (žádný distortion) a pak pár simulací komb...
Pocket Express jen simuluju hrstku komb a má chorus, tremolo a flanger... to je vsechno...
stačí se podívat na http://line6.com do specifikace

"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Re: line 6 pocket pod expres
Zdravím všechny, mám dotaz ohledně Pocket POD Expressu. Počítám s ním do budoucna jako s takovým "mixem a sluchátkovým zesilovačem". Jak je to s ním ohledně vstupů a hlavně výstupů v monu či stereu. Předpokládám aux vstup stereo a aux výstup mix muzika stereo a do toho "přimixovaná kytara" mono. Předpokládám správně? Nebo se pletu a vše je mono. S dražším bráchou Pocket POD je to v tomto směru předpokládám to samé.
Díky za každý poznatek.
Díky za každý poznatek.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
pokud ten pocket pod chces na to, aby sis do nej zapojil mp3 prehravac a brnkal do pisnicek a poslouchal to na sluchatkach, tak je to dobry, jinak nebrat. Je to hroznej kram s obrovskejma omezenima. Mam ho a lituju toho, ze jsem za to vyhodil $100 - ted se vali ve skrini a chyta prach.
lunchie píše:pokud ten pocket pod chces na to, aby sis do nej zapojil mp3 prehravac a brnkal do pisnicek a poslouchal to na sluchatkach, tak je to dobry, jinak nebrat. Je to hroznej kram s obrovskejma omezenima. Mam ho a lituju toho, ze jsem za to vyhodil $100 - ted se vali ve skrini a chyta prach.
Díky za reakci. Jen tedy pro upřesnění. Na tom aux výstupu bude tedy mono nebo stereo? Že se od toho asi nedá čekat nic moc, tedy spíše nic, to mi je jasné. Jen bych to používal za krabičku na ty sluchátka, ale velmi mě právě zajímá, jestli na tom výstupu (ne kytarovém) dostanu to stereo nebo ne.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Ja vidim problem v tom 'pouzivat za krabicku' na sluchatka - ten pocket pod jede na nejakych 6V, nebo kdyz to hodis na akumulatory, tak na 4.8V -> to znamena, ze pokud do toho pustis silnejsi signal, tak ti to vsechno pekne zmrvi, pokud to vubec bude fungovat.
Jinak ten vystup na sluchatka by snad mel byt stereo, muzu to vecer az prijdu domu vyzkouset a dat vedet.
Pod 2.0, co se tyce moznosti, je na tom uplne stejne jako ten pocket pod, takze i to vidim jako 'slepou ulicku' a jeste je to docela velky ... takze aspon ten pocket pod ma jednu vyhodu v tom, ze je malej a lehce ho prihodis do futralu ke kytare kdyz jedes treba nekam na chatu
.
Jinak ten vystup na sluchatka by snad mel byt stereo, muzu to vecer az prijdu domu vyzkouset a dat vedet.
Pod 2.0, co se tyce moznosti, je na tom uplne stejne jako ten pocket pod, takze i to vidim jako 'slepou ulicku' a jeste je to docela velky ... takze aspon ten pocket pod ma jednu vyhodu v tom, ze je malej a lehce ho prihodis do futralu ke kytare kdyz jedes treba nekam na chatu

Za to vyzkoušení a dání vědět bych byl hrozně rád. Nikdo mi to není schopný říct. S tím zapojením efektu jsi mě tedy nepotěšil. To znamená vzít krabku, baterky a vyrazit někam na krám a škemrat a škemrat a zkoušet a zkoušet. Chjooo. S tím vzetím na chatu s to trefil. Jeden z důvodů.lunchie píše:Ja vidim problem v tom 'pouzivat za krabicku' na sluchatka - ten pocket pod jede na nejakych 6V, nebo kdyz to hodis na akumulatory, tak na 4.8V -> to znamena, ze pokud do toho pustis silnejsi signal, tak ti to vsechno pekne zmrvi, pokud to vubec bude fungovat.
Pod 2.0, co se tyce moznosti, je na tom uplne stejne jako ten pocket pod, takze i to vidim jako 'slepou ulicku' a jeste je to docela velky ... takze aspon ten pocket pod ma jednu vyhodu v tom, ze je malej a lehce ho prihodis do futralu ke kytare kdyz jedes treba nekam na chatu.
Jinak díky moc za ochotu.
Tak jsem to vcera vyzkousel a vypada to, ze je to stereo vystup na sluchatka.
Dale jsem na to zkousel pripojit ruzne overdrivy, distortiony a pre-amp, co jsem se inspiroval bognerem xtc. No a tady jsou moje zjisteni:
- ten bogner preamp co jsem postavil je KILLER
ne delam si srandu, ale zni naprosto pekelne, hodne moc me to prekvapilo, co se z toho pocket podu zacalo ozyvat, kdyz jsem ho prepl na cali crunch 1 model (clean mark IIc)
- ty overdrivy pred podem moc nefunguji stejnym zpusobem jako kdyz je hodis pred lampovej pre-amp. Jediny co je pouzitelny je hodit toho poda na nejakej clean model a pak zapnout overdrive - potom z toho jde docela prijemnej zvuk. Zkousel jsem tube screamer s cali crunch 1 a znelo to docela pekne, pri pouziti screamer + cali crunch 2 (lead mark IIc) to znelo divne, teda spise blbe
.
Pokud budes chtit zjistit jeste neco jinyho, tak dej vedet.
Dale jsem na to zkousel pripojit ruzne overdrivy, distortiony a pre-amp, co jsem se inspiroval bognerem xtc. No a tady jsou moje zjisteni:
- ten bogner preamp co jsem postavil je KILLER

- ty overdrivy pred podem moc nefunguji stejnym zpusobem jako kdyz je hodis pred lampovej pre-amp. Jediny co je pouzitelny je hodit toho poda na nejakej clean model a pak zapnout overdrive - potom z toho jde docela prijemnej zvuk. Zkousel jsem tube screamer s cali crunch 1 a znelo to docela pekne, pri pouziti screamer + cali crunch 2 (lead mark IIc) to znelo divne, teda spise blbe

- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jak se to chova ve smycce? Jde to, nebo to je spise mrvitko? Myslim pouziti delayu, reverbu a chorusu treba. V lampovym aparatu s cistym a zkreslenym. 

Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
je to spise mrvitko nez efekt do smycky ... celkove me opravdu prijde, ze je to tak dobre ciste o samote bez niceho pred a zapojeno do PA nebo do sluchatek.
lunchie píše:Tak jsem to vcera vyzkousel a vypada to, ze je to stereo vystup na sluchatka.
- ten bogner preamp co jsem postavil je KILLERne delam si srandu, ale zni naprosto pekelne, hodne moc me to prekvapilo, co se z toho pocket podu zacalo ozyvat, kdyz jsem ho prepl na cali crunch 1 model (clean mark IIc)
- ty overdrivy pred podem moc nefunguji stejnym zpusobem jako kdyz je hodis pred lampovej pre-amp. Jediny co je pouzitelny je hodit toho poda na nejakej clean model a pak zapnout overdrive - potom z toho jde docela prijemnej zvuk. Zkousel jsem tube screamer s cali crunch 1 a znelo to docela pekne, pri pouziti screamer + cali crunch 2 (lead mark IIc) to znelo divne, teda spise blbe.
Díky za naprosto vyčerpávající informace a za ochotu.
Já teda mám pod x3,ale kamarád si koupil ten pocket a je s tím spokojenej. Hraje přes to doma nebo v hospůdce a v poho. Jenom se na tom blbě nastavujou čistý zvuky,je to takový trochu chemie ale když to jenom trošku crunchneš tak už je to dobrý až po hard and heavy 

Am. Fender Strat(HSS)+POD-X3. Nájemným vrahům ušních bubínků,se s timhle nejlíp cestuje:)
me prijde, ze si to hraje jak chce - nema to zadnou dynamiku ... vubec to nereaguje na volume pot na kytare ... jak uz jsem psal - na doma na sluchatka ok, mozna jeste do bedynek, jinak je to na nic ...
Není na škodu absence gain točítka?