Ale bod + za Turbonegro !!
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Teda Joey, myslel jsem si že hraješ daleko lépe, ale neber to jako že bych prudil. Trochu se mi zdá většina mimo rytmus....
Přesně tohle jsem hrál jednou, vypiluj to, je to dobrej riff, ale chce cit !!!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Pohoda - udelal jsi dobre, zes do toho sel.
Zatim Te dost vyrazne brzdi technika ale to se urcite zlepsi. Zustan jeste chvili u tech uryvku, co nejvice se snaz poslouchat original - mockrat a zaroven s nimi hrat, hodne to pomaha.
Mnoho zdaru preji
Zatim Te dost vyrazne brzdi technika ale to se urcite zlepsi. Zustan jeste chvili u tech uryvku, co nejvice se snaz poslouchat original - mockrat a zaroven s nimi hrat, hodne to pomaha.
Mnoho zdaru preji
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Kdy? Když sem to hrál?Martin656 píše:Nestydel bych se za hru ale za to ze pusobys dojemm ze sis neco slehnulJoey píše:Joe se stydí,Frostys píše:Jak dlouho hraješ na kytaru Joey?rok a půl...
![]()
![]()
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Joey nestydetJoe se stydí, rok a půl...
Naposledy upravil(a) Atkins dne 28.04.2008 19:43, celkem upraveno 1 x.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já nehulím, a o metronomu uvažuju 
Edit: Teď sem si vzpoměl že mi vedle komba stojí stojan s mikrákem, kterej sem si půjčil z OÚ. Joe se mlátí do hlavy a opakuje, kok__, ko__t, __kot...
Edit: Teď sem si vzpoměl že mi vedle komba stojí stojan s mikrákem, kterej sem si půjčil z OÚ. Joe se mlátí do hlavy a opakuje, kok__, ko__t, __kot...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
O.T. Ja trosku ano - po hrani [docela prijemne to rozsiruje "stereo"
] ale protoze toho hrani je uz poskrovnu - neni cas, tak i to brcko je spis vzacnosti.
Ovsem zasadne nedoporucuji pred ci pri hrani, pred mnoha lety jsem si to vyzkousel - ano byl to vynikajici pocit ale pri poslechu zaznamu mi opravdu nebylo dobre a jak se asi citili chudaci posluchaci?
Ovsem zasadne nedoporucuji pred ci pri hrani, pred mnoha lety jsem si to vyzkousel - ano byl to vynikajici pocit ale pri poslechu zaznamu mi opravdu nebylo dobre a jak se asi citili chudaci posluchaci?
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Já bych aj jakože jo, ale bojím se. U nás ve škole už brali tři lidi na rozbor slin, nevím jak dlouho se to drží ve slinách ale v krvi 3-4měsíce. No a ještě taky mojí milé se to nelíbí takže takAtkins píše:O.T. Ja trosku ano - po hrani [docela prijemne to rozsiruje "stereo"] ale protoze toho hrani je uz poskrovnu - neni cas, tak i to brcko je spis vzacnosti.
![]()
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Krev je prd ale vlasy tě prozraděj takže já nehulim
NIKDY
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Merta je pro mě nedostižnej idol, jeho hudební projev je naprosto dokonalej a většina jeho věcí je pro mě nehratelná...ta Praha magická je super song a patří k těm čitelnějším.Hrát jako on by se mi jednou mooooc líbilo, ovšem mám ten pocit že bez základů klasické techniky a odborného vedení se mi to nikdy nepodaří....nevímLachim píše:cejtim z té Pehvoviny Mertu (myslim styl kytary,song je jasnej). Pěkný. Za mlada jsem hrál Prahu magickou, tak vim, že to je docela těžký.
ten Scarborough fair je jak píše Atkins podobný verzi od Simona&Garfunkela s tím rozdílem že Paul hraje jednodužší doprovod bez vedení melodie - já se snažím ještě vést "lead melody" v doprovodné lince, o to je tato verze zajímavější ale i těžší - nicméně myslím že tady někde začíná hra na kytaru, ne v powerech.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ty vole to se dneska berou an školách děckám sliny ?Joey píše:Já bych aj jakože jo, ale bojím se. U nás ve škole už brali tři lidi na rozbor slin, nevím jak dlouho se to drží ve slinách ale v krvi 3-4měsíce. No a ještě taky mojí milé se to nelíbí takže tak. Dost OT.
To čumím teda. To za nás nebylo (mluvím jak stařec a to jsem první rok na vysoké
btw máte někdo při nahrávání skušenost s nějakým speaker simulatorem nebo všichni valíte přes lineout do PC, popřípadě přes mikrák do PC ?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Přesně u nás to samé a to jsme pitomá obec s 4000 lidma a na ZŠ už šla celá třída na rozbor jednouSmrťokvítek píše:No ty vole to se dneska berou an školách děckám sliny ?Joey píše:Já bych aj jakože jo, ale bojím se. U nás ve škole už brali tři lidi na rozbor slin, nevím jak dlouho se to drží ve slinách ale v krvi 3-4měsíce. No a ještě taky mojí milé se to nelíbí takže tak. Dost OT.
![]()
To čumím teda. To za nás nebylo (mluvím jak stařec a to jsem první rok na vysoké).
btw máte někdo při nahrávání skušenost s nějakým speaker simulatorem nebo všichni valíte přes lineout do PC, popřípadě přes mikrák do PC ?
Na výšce jsem taky rokem prvním ale tohodle se nebojím. Kdyby se to tam provedlo plošně, tak by to mohli zabalit profesoři... Nebylo by koho učit
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem