značka ESH..

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

mě taky rozdalla seřizoval ESH... proč ne...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Jen sem zvědavý rpoč ste si ho nenechali seřídit u rudy?
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Jen sem zvědavý rpoč ste si ho nenechali seřídit u rudy?
Páč mu prostě nevěřim :D. Nevim proč, ale přijde mi strašně nesimpatickej. :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

aha a to je i ten důvod že si přešel na VK? :D
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:aha a to je i ten důvod že si přešel na VK? :D
Ten důvod přechodu byl zvuk, výkon.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Jo ten ESH na co si hrál byl to ten co sem ti posílal?
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Jo ten ESH na co si hrál byl to ten co sem ti posílal?
už jsem psal, že jo, akorát to yl dvoukanál, což je ale jedno, páč on používá oddělený preampy, takže zkreslenej zvuk bude stejnej

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Takže zvuk nebyl až tak tvrdý jak to co sem ti posílal jo?
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Takže zvuk nebyl až tak tvrdý jak to co sem ti posílal jo?
počki doufám že se pořád bavíme o tý fotce, ne o nějaký ukázce. Já se v tom nevyznam v esh aparátech, ani jsem ten zesík moc nezkoumal, prostě jsem ho vzal a hrál, ale kdyby se pohrálo s korekcema, tak z toho něco tvrdšího určitě vyleze. zvlášť když podladíš kytaru, tak totiž víc gainu spíš škodí

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Díky tole mi stačí....akorát bych uvítal kdyby sem někdo napsal co má 100w hlavu ESH jak to zvládá hrát potichu....
AndyACE

Příspěvek od AndyACE »

Ahoj, měl bych pár dotazů tak pokud by byl někdo tak hodnej a poradil mi....

Chystám se tak za necelej měsíc kupovat ESH 2000 50w, říkal že tam jsou měněný lampy a trafo a že to kreslí víc jak normální ESHáčka. Takže moje otázky jsou :D jestli by mi někdo nemohl poradit kde za dobrou cenu koupim 4x12 box a jestli mám kupovat box od ESH a nebo spíš jinou značku. Jestli nemá za tyhle peníze cenu si s píš koupit nějákýho Marshalla a kde bych si popřípadě mohl vyzkoušet ty ESH aparáty, předem dík za odpověď :wink:
afektband

Příspěvek od afektband »

AndyACE píše:Ahoj, měl bych pár dotazů tak pokud by byl někdo tak hodnej a poradil mi....

Chystám se tak za necelej měsíc kupovat ESH 2000 50w, říkal že tam jsou měněný lampy a trafo a že to kreslí víc jak normální ESHáčka. Takže moje otázky jsou :D jestli by mi někdo nemohl poradit kde za dobrou cenu koupim 4x12 box a jestli mám kupovat box od ESH a nebo spíš jinou značku. Jestli nemá za tyhle peníze cenu si s píš koupit nějákýho Marshalla a kde bych si popřípadě mohl vyzkoušet ty ESH aparáty, předem dík za odpověď :wink:
Kotlik peněz chceš do toho boxu vrazit? Jestli přemýšlíš o ESh, tak počítam tak 20.000,-. Jinak daj se sehnat v pohodě Marshally 1960 A nebo B a i vintage, většinou s cenou tak 15.000,- ESH používá do boxů vesměs stejný repráky (V30 a G75T), ale nevim jestli i rozměry, možná budou ty esh víc basovat, ale nebude to zas o tolik. Hlavní váhoda u esh je záruka a oproti dnešním marshallům i kvalita. kDyby se ti ale podařilo sehnat nějakej pěknej starší marshall, tak tam ta kvalita ještě taky je. Aparáty si můžeš zkusit přímo u něj. na http://www.eshamp.com najdeš kontakt. Sídlí v praze.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

NA tom odkazu sem byl už x-krát.....ted sem jěště objevil i box ESH tak čekám na ty už tolikrát zminované peníze....
AndyACE

Příspěvek od AndyACE »

No já bych ho právě chtěl spíš sehnat bazarovej, nebyl by to potom takovej problém s penězma, jsem z Prahy. Náhodou nevíte někdo kde by se dal ten box sehnat bazarovej? Na netu sem zatim nenašel že by ho někdo prodával
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Ty máš hlavu ESH?
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

nevíte někdo v čem je rozdíl mezi series 2000 z roku 2000 a těma novějšíma?
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

rozdíly jsou v každým zesilovači z jinýho roku, jeho hlavy se neustále vylepšujou, přichází na různý všemožný vychytávky a v praxi platí, že čím novější, tím lepší, proto se ty starší prodávají tak levně a jeho ceny pořád rostou, takže nejde říct jak se přesně lišej, to ti nepoví ani on sám. jde o to, že series 2000 si myslím ani nejsou dělaný přesně od roku 2000:-/
jsou to prostě ty s kovovou mřížkou, ty 1001 s tim černym předkem nebudou nejspíš žádná sláva...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

dělají se od roku 2000 ty s tou kovovou mžížkou sou nové typy a ty starší tam mají ten výkrojek jako 1001....a dají se ty starší typy předělat na nové?
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

těžko,to není jen o designu, jak jsem psal, on pořád ty svoje zesíky vychytává a kdybys mu dal starej na úpravu, vyšlo by finančně i časově líp rovnou koupit nějákou novější verzi
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Maples píše:těžko,to není jen o designu, jak jsem psal, on pořád ty svoje zesíky vychytává a kdybys mu dal starej na úpravu, vyšlo by finančně i časově líp rovnou koupit nějákou novější verzi
Ty si tady psal něco jako kam se na ESH hrabe mesa a majitel co mi ho chce prodat mi říkal že si ted koupil mesu a že ta mesa je o 2třídy výš takže ty předešlé budou asi určitě horší...takže mám jít radši do toho SHARK?
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“