No, ja jsem asi fanatik (diky temhle magorum jsem vzal do ruky kytaru
Scorpions
Scorpions
Tak jsem se zase jednou hrabal hudebnim archivem, a podarilo se mi (uz zase) se utopit v jejich diskografii.
Kdyz je tak posloucham tak me napada ze je skoda jak zapadli, ze se jim nedostava vetsiho kreditu - jejich progresivnejsi tvorba, ta z let '72 - '78, mi prijde vazne uzasna.. Hrani Uliho Rotha je misty skoro ztelesnej feeling
A pak jejich ciste hardrockova era, kdy vyprazdnovali areny a umeli delat show jakou jen tak nekdo nepredvede.. Konekoncu showmani jsou to dodnes, i v +-60 letech.
A navic vsechny ty genialni balady...
), co vy na ne? 
Kdyz uz si zminil In Trance.. http://youtube.com/watch?v=hdofgSFWzjw 
Nevím proc ale tyhle zrovna nemusim
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste si sehnat DVD Scorpions Acoustica
je to nahrane z lisabonu a koncert je úžasný
je to nahrane z lisabonu a koncert je úžasný
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Orgasmické Send me An angel na uvolnění a na akční paření Rock You Like Hurricane , 321 ... Jo tyhle typky zbožnuju , sice je to už par let , ale furt to jsou ikony a respekt 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
A stejne byli nejlepsi kdyz tam byl Roth.
http://youtube.com/watch?v=9exvnO9unsA&feature=related
Vsem co znate jen ty novejsi veci ('82 a dal) doporucuju sehnat si Tokyo Tapes a predchazejici studiovky..
narez

http://youtube.com/watch?v=9exvnO9unsA&feature=related
Vsem co znate jen ty novejsi veci ('82 a dal) doporucuju sehnat si Tokyo Tapes a predchazejici studiovky..
narez
Naposledy upravil(a) Farrell dne 27.07.2008 20:21, celkem upraveno 2 x.
Re: Scorpions
Cas vytahnout tema ze zahrobi...
Nedavno na ofic. strankach oznamili ze jedou na posledni turne, tak by me zajimalo jestli bude prvni posledni nebo fakt posledni posledni
V breznu novy album, 15. hrajou v O2 arene v Praze... Ja jdu, co vy? 
Nedavno na ofic. strankach oznamili ze jedou na posledni turne, tak by me zajimalo jestli bude prvni posledni nebo fakt posledni posledni
k***a sem nasranej jak nikdy! Scorpions tvoří obří část mýho pojebanýho života!!!
a jak se zdá nikdo to nedokáže pochopit-no tak jsem asi jejich fanatickej fanoušek!!!??? no a co? zatraceně ale We Will Rise Again
a jak se zdá nikdo to nedokáže pochopit-no tak jsem asi jejich fanatickej fanoušek!!!??? no a co? zatraceně ale We Will Rise Again
Dorten vem si prasek:-)
Scorpions si trosku uskodili v 80./90. letech kdyz hrali proste pro masy ten svuj pop metal (nebo jak to nazvat). Na druhou stranu si tim i pomohli (vydelali tezky prachy). Ale udelali vyraznou stopu v hard rockovy historii to je bez debat, zejmena prave v 70. letech...Schenkerove (Rudi a Michael), Uli Roth...to jsou legendy rockovy kytary...
Scorpions si trosku uskodili v 80./90. letech kdyz hrali proste pro masy ten svuj pop metal (nebo jak to nazvat). Na druhou stranu si tim i pomohli (vydelali tezky prachy). Ale udelali vyraznou stopu v hard rockovy historii to je bez debat, zejmena prave v 70. letech...Schenkerove (Rudi a Michael), Uli Roth...to jsou legendy rockovy kytary...
"Uskodili" mi prijde trochu prehnany... Jen to proste od Love at the First Sting bylo mistama melodictejsi nez vetsina tvorby predtim (Animal Magnetism a Blackout jeste porad trochu min), ale vzdycky to melo tu spravnou hardrockovou stavu... Treba Face the Heat ma v par pisnickach docela brutalni kytarovy linky (Alien Nation, No Pain No Gain) a je to prehlizeny album, z 93'...holkoun píše:Dorten vem si prasek:-)
- Skořepný Šokátor
farell: ja jsem to "uskodeni si" myslel spis ve smyslu, ze si proti sobe popudili ortodoxni rockery...Samo o sobe si samozrejme pomohli (vic fanousku -> vic prodanejch desek -> vic penez)...To nema nic spolecnyho s kvalitou ci nekvalitou....takovejch prikladu by se naslo.
Asi nejlepsi priklad je Metallica 91 - samo o sobe skvely album, ktery pro "radoby tvrdaky" je hrozna s*acka, pritom je to spolu s Load asi nejpropracovanejsi album Metalliky a bezesporu prelomova deska, diky ktery se thrash metal dostal mezi sirsi verejnost a diky kterymu se ke spouste lidi dostaly i jejich predchozi alba, jako se to stalo treba me, vydali to v mejch 16 letech, kdy jsme poslouchal spis pop rock, Beatles a tak). Diky tyhle desce jsem zacal objevovat kouzlo hard n heavy (at uz to byla Metallica, Dream Theater, Deap Purple, Led Zeppelin...no a pak blues, jazz. Pro me to byla deska, ktera mi naprosto zmenila hudebni obzory a hodila me uplne jinam (i kdyz mam radsi Master of Puppets, ale bez 91 bych ho asi nepoznal, nebo az mnohem pozdeji).... No a podobne to meli treba jiny lidi se Scorpionama - i kdyz ne v takovym meritku.
Ja tyhle "popovy ulety" naopak povazuju za dobrej tah - nejen komercni, ale i kulturni
Asi nejlepsi priklad je Metallica 91 - samo o sobe skvely album, ktery pro "radoby tvrdaky" je hrozna s*acka, pritom je to spolu s Load asi nejpropracovanejsi album Metalliky a bezesporu prelomova deska, diky ktery se thrash metal dostal mezi sirsi verejnost a diky kterymu se ke spouste lidi dostaly i jejich predchozi alba, jako se to stalo treba me, vydali to v mejch 16 letech, kdy jsme poslouchal spis pop rock, Beatles a tak). Diky tyhle desce jsem zacal objevovat kouzlo hard n heavy (at uz to byla Metallica, Dream Theater, Deap Purple, Led Zeppelin...no a pak blues, jazz. Pro me to byla deska, ktera mi naprosto zmenila hudebni obzory a hodila me uplne jinam (i kdyz mam radsi Master of Puppets, ale bez 91 bych ho asi nepoznal, nebo az mnohem pozdeji).... No a podobne to meli treba jiny lidi se Scorpionama - i kdyz ne v takovym meritku.
Ja tyhle "popovy ulety" naopak povazuju za dobrej tah - nejen komercni, ale i kulturni