Další snímač na Squier Deryck Whibley

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Milerinho

Další snímač na Squier Deryck Whibley

Příspěvek od Milerinho »

chci se zeptat jestli by šel jeden humbáč umístit ke krku k týhle kejtře popř. jakej dik za odp.:http://kytary.cz/squier-by-fender-artis ... 30:0:0:1:0
framikoin: upravuju nazev. premyslim o presunuti, i kdyz tohle asi nepatri do hardwaru
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Proč chceš tuhle kytaru když chceš dva snímače?....
Kup si to 72 tele vod squiera a nalep si na něj křížek...
Jinak budeš muset frézovat do těla, pickguardu. Kytárář to zvládne určitě, bude to ale něco stát, když počítáš i ten snímač...
Ve výsledku by mi bylo těch peněz asi líto, a co teprv za dva roky, až si sum 41 pustíš dvakrát do roka.(Vlastní zkušenost)
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

j asik máš pravdu :-) samo že přemejšlim i o jinejch ale tak tahle mě příde vzhledově i tvarově dobrá a navíc se tahle tady i řešila no a vyčet sem že na punk je ten humbáč u kobylky dobrej tak bych chctlěl ješt ě jeden ke krku
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

:lol: Dobrá rada nad zlato. Ale v podstatě má Ragnar pravdu, páč pokud tu kejtru ještě nemáš tak bych do ní nešel ale myslím si že ji už máš doma a chceš ji vylepšit, pak bych se rozhodně obrátil na kytaráře ať ti vybrousí otvor pro singl a dal bych tam nějaké AlNiCo od RM pics. Hlavně proto abys měl pak takový ten cinkyvý zvuk správného telete a kdybych už byl u toho tak bych si udělal rozepínací ten humbáč co je u kobyly :twisted:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

taky si mysim, ze je to naprosta hloupost kupovat kytaru s jednim snimacem a pak tam dalsi pridavat. zbytecne moc penez za to vyhodis, taky na ni nebudes hned hrat, protoze si s ni nekdo bude hrat.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

ok du od ní :-) spokojený??
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Milerinho píše:j asik máš pravdu :-) samo že přemejšlim i o jinejch ale tak tahle mě příde vzhledově i tvarově dobrá a navíc se tahle tady i řešila no a vyčet sem že na punk je ten humbáč u kobylky dobrej tak bych chctlěl ješt ě jeden ke krku
Hele já před rokem - Sjížděl sem blinky, SUM41 a Greenday od rána do večera a byl sem si skoro jistej že budu s kapelou hrát poppunk v jejich stylu...
Za ten rok, sem (hlavně díky tomuhle foru, UG a tak...) objevil tolik jiný, kvalitní muziky(namátkou Radiohead, Sonic Youth, Refused, Thursday, RATM, Blues všeho druhu atd) která mě ovlivnila(ovlivňuje) že bych vážně litoval, kdybych teď měl v pokoji kytaru za 9 tisíc, s jednim snímačem a ještě signature týpka, kterej už mě zas tolik nebere.(až na to, že p*chá Avril - respekt :wink:)
Sum 41 mám rád, ale nechtěl bych aby si lidi řikali "jé hele, ten chce bejt jako deryck"...
Jen ti radim, rozmysli si to ještě...

A do tý kytary běž fakt jen v případě, že ten krkáč oželíš, aspoň prozatim, kupovat kytaru abys jí hned poslal kytaráři... nevim no...

Ale abych pravdu řek, sám hraju taky skoro všechno na kobylkovej snímač, ale to spíš proto, že ten u krku se až na výjmky(californication solo) nedá poslouchat... Až mí příští tejden příde fender, tak už to ale bude něco jinýho... :wink:
EDIT: Ten sig. sem držel v ruce když sem vybíral kombo, a brnkal sem si na něj na sucho, byl tragicky seřízenej teda, ale jinak to vypadalo jako ok kytara (pražce, krk vcelku příjemnej, i když ne nejrychlejší, hezká na pohled)...
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Za ty prachy bych se ohlídnul po nějakém Cortu nebo jiném Squieru. Viděl jsem pár krásných telat tak se jukni, ale fakt ti to nedoporučuju ten jeden snímač a jak tady nademnou říkal ragnar tak mít signature někoho koho lidi znají tak tě s ním budou chtě nechtě furt srovnávat... Třeba z Cortek bych ti doporučil třeba Cort Z44 nebo Cort M520, záleží jaký tvar chceš pokud se enchceš vázat na to tele :wink:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

http://kytary.cz/squier-by-fender-obey- ... 65:0:0:1:0
A co tohle?
Je to "punkový"
Má to HB u kobyly
Druhej Snímač to má taky
Je to tele...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Přesunuto...

Prominte, ale tohle si neodpustím - Nechť je toto téma zářným příkladem pro ty, co si nadšeně koupí kytaru s jedním snímačem s tím, že druhej přece není potřeba...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

kup si to co mam ja, taky sem chtel puvodne derycka :wink:
kytara Squier Vintage Modified Tele SSH Olympic White Maple // kombo VOXAD30VT // struny DR MT-10, Carl Martin 11 // Dunlop Tortex 0.73, Dunlop 0,73 a 1mm // kabel Planet Waves JACK-JAKC 4,5m
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

tady je průser. že deryck žádnej signature nemá. Je to normál 72 custom tele, co má dva snímače, deryck jeden nepoužívá (nebo to kreténsky vyrval, jak u PRS co jsem viděl na kocertě) a polepil to křížkama....
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

konečně norm. ldii :-) hle ta kejtra nevypada špatně ale to barevný provedení....tyk ostry tam ....je to otřesn ý :D
banana bonus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od banana bonus »

Tak jsem se koukal pod dekl a nemám tam ani otvor pro jakkýkoliv snímač, takže bys musel řezat do dřeva, což je hm jak to říct na p.... možná mám nějakého zmetka hmmm :?:
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

banana bonus píše:Tak jsem se koukal pod dekl a nemám tam ani otvor pro jakkýkoliv snímač, takže bys musel řezat do dřeva, což je hm jak to říct na p.... možná mám nějakého zmetka hmmm :?:
Ne,nemáš... na co by tam dělali ten otvor bože...
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

squier delonge měl díry na HSS snímače
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

Ragnar píše: Ve výsledku by mi bylo těch peněz asi líto, a co teprv za dva roky, až si sum 41 pustíš dvakrát do roka.(Vlastní zkušenost)
jojo, taky sem dřív Sum 41 hodně poslouchal a ted už si je moc nepustim... :D jinak Deryckovo Telátko se mi dycky líbilo no 8)
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

frenzyfish píše:kup si to co mam ja, taky sem chtel puvodne derycka :wink:
jj tu vintage taky muzu doporucit :-)
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“