Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
DLL píše:To je odpověď neřešící jakýkoli logické problém....
Kdo z vás má kytaru za 30 a ladí mu na 100% když to hodí do "C"?
Tak kytaru za 30k nemám, ale dovolim si tvrdit, že mi ladí na 100% (dropped C)... používám GHS Boomers - .010 ~ .060 ...chce to trochu štelování... oktávy-posunutí kamenů, prohnutí krku. Tady na fóru to všechno najdeš.
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
---------------------------------------------------------------------------- BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC? BandZone - SKAliSKA Ska/Punk BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Saul píše:přesně tak. Tady je zažitej názor že je to jen o strunách. ano u levných kytar to pomůže(někdy i hodně), ale u zámků a orig.FR ti budou ladit i 9.
hmm... na dropped C to bude solidní bláto
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
---------------------------------------------------------------------------- BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC? BandZone - SKAliSKA Ska/Punk BandZone - Disagree of despair Alternative Metal