kytary BLOND
Pravidla fóra
kytary BLOND
Ahoj slyšeli jste už o této značce??? Je kvalitní??
konkrétně mi jde o tento typ, na který jsem narazil
http://kytary.cz/blond-westernova-kytar ... 73:0:0:1:0
http://kytary.cz/blond-westernova-kytar ... 73:0:0:1:0
-
maty.ondra
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Zase marketing - firma XY prestane byt zajimavou, tak se jednoduse prejmenuje
Bez moznosti odborneho vyzkouseni bych o takovem nastroji ani nepremyslel. Je taky dobre si uvedomit, že u akustik je nejdulezitejsi drevo - a tady rozhodne nemate zadnou zaruku kvality.
No a v neposledni rade musime pocitat s tim, ze takoveto Cinske firmy porostou jako houby po desti - cinanu jsou tuny
No a v neposledni rade musime pocitat s tim, ze takoveto Cinske firmy porostou jako houby po desti - cinanu jsou tuny
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Re: kytary BLOND
mám blond clu 224, je děsná. hraje divně, původní struny jsou příšery a nepomohla ani výměna. dobrá akorát tak na pověšení.

-
woro90-1
Zkus nejdřív jiné struny, nebo mi tu hrůzu pošli, za něco ji s tebou vyměním, pokud to bude odpovídat tomu, že je děsná a hraje divně. Já bych totiž vsadil boty na to, že je to rukama a neschopností na ni natáhnout vhodné struny, seřídit krk a případně lehce dobrousit kobylku.
to bohužel nemůžu a ani nechci udělat. dostal jsem ji k vánocům od táty, ale možná pomůže ta třetí výměna strun, seženu si kovové, možná bude znít lépe, a drnčí tlusté E na prvním pražci, což ani tak nevadí, když stejně hraju vše na toho headlinera.

to nedelej. jestli je ta kytara konstruovana jako klasicka spanelka, tak ji kovovyma strunama muzes znicit...Adys301 píše:seženu si kovové
- ...EDGE...
To nedelej, akorat ji znicis, je to spanelka delana na nylonove struny.Adys301 píše:seženu si kovové, možná bude znít lépe
Naposledy upravil(a) ...EDGE... dne 1.07.2011 14:16, celkem upraveno 2 x.
aha .. takže kvalitní nylonky ? na cremoně luby mám značky nylton a to je už o poznání lepší

- ...EDGE...
Treba, za sebe doporucuju D'addaria.
Ale v cem je problem si netroufam odhadovat, ale osobne bych tipoval, ze se ti proste nelibi zvuk nylonek, to se stava, nebo je ta kytara spatne serizena (spatne struny, dohmat jak rika woro), nebo je to proste blba kytara.
Ale v cem je problem si netroufam odhadovat, ale osobne bych tipoval, ze se ti proste nelibi zvuk nylonek, to se stava, nebo je ta kytara spatne serizena (spatne struny, dohmat jak rika woro), nebo je to proste blba kytara.
zkus ji nejdriv presne zmerit... jestli neni treba kobylka spatne nalepena... to by pak nepomohly zadny struny....
no, učitelka říkala, že je na ní vše v pohodě, ale ta výměna je nutná, chtěl jsem to udělat, ale vykašlal jsem se na to kvůli tomu headlinerovi

a nebo muze byt neco na tom, co uz rekl EDGE ... zvuk nylonek je proste jiny ... a zvlast, jestli na tom dres hlavne kila, nemusi to odpovidat tvejm predstavam.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, španělka není zrovna na rockové mlácení akordů C, D, E... Dreadnought s kovovkami by ti asi prokázal lepší službu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Sice budu znít jako barbar ale v dobách svého mládí jsem měl jen španělky (konkrétně 3) a vždy sem na ně dával jen kovové struny v rozmezí 9-10 rozhodně zněla lépe než s nylonkami - ty sem koupil jednou vzpomínám si, že byly dost mastné tehdy cca 250,- v té době sem dával kovové za 60 Kč no a s těmi nylonkami to vůbec nehrálo, tak šly zas dolů a do koše
nikdy se žádné kytaře nic nestalo a to dvě z nich byly dosti staré bazarové modely za dvojku
člověk se nesmí všeho bát. Ona i ta španělka snese tenké struny - tedy na lepší nástroj bych je taky nedal ale na ten tehdy nebyly prostředky. Tak bych to shrnul asi takto: dělat se to nemá, ale hrálo to výrazně líp