na levé ruce to trápím stejně ( 1-2-3-4-3-4-3-2 furt dokola,palec pod krkem) pěkně za sebou zezačátku na na jedné struně pěkně po pultonech, po rozehrání i na vedlejších strunách ale to mi zatim moc nejde
na pravé taky trápím všechny včetně palce
takže nejvíc používám asi všechny
Nuker1993 píše:Ja nejvíc ukazovák a vyborny je , že ho mam v haji protože kdyz sem byl malej hral sem si u cirkularky a mam ho takovej retardovanej proste nehet mi prerusta prst
Nuker1993 píše:Ja nejvíc ukazovák a vyborny je , že ho mam v haji protože kdyz sem byl malej hral sem si u cirkularky a mam ho takovej retardovanej proste nehet mi prerusta prst
To mně taky, když si ho neostříhám....
Problem je v tom , že když to moc sestřihnu tak se dostanu někam do masíka , ale už mě to nějak nevadí , zvyknul jsem si akorat holky si stěžovali
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Hm tak zjistil jsem že nejlíp se mi hraje když mám středně dlouhý nehty. Nesměj přesahovat maso, ale současně nesměj bejt úplně k živýmu nehtu. To se mi to pak nějak blbě chytá, nevim asi jde o sílu zvyku...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
ja ukazovacek a pak malicek ale jak na co ...to je tezky na seek and destroy od metallici me ani nenapadlo pouzit malicek a pritom se tam hodi jo a ty nehty kdyz sem je mel delsi tak sem chytil strunu a obcas se mi stalo ze mi zajela pod nehet a takhle se mi to stavalo tak sem se nastval a ostrihal a kde byl jeste problem tak ukous a nesmejte se je to tak