IBANEZ GSRM20

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Kacis
Kontaktovat uživatele:

IBANEZ GSRM20

Příspěvek od Kacis »

Zdravim jestli byste byli tak hodni a rekli mi vse co vite o teto bass... Kamos me ji nabizi za 3500 Kc. Je dva roky stara v modre barve :-)

http://www.ibanez.com/bass/guitar.aspx?m=GSRM20

Diky
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."

Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Jestli začínáš, tak proč ne?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Re: IBANEZ GSRM20

Příspěvek od MENHYR »

Kacis píše:Zdravim jestli byste byli tak hodni a rekli mi vse co vite o teto bass... Kamos me ji nabizi za 3500 Kc. Je dva roky stara v modre barve :-)

http://www.ibanez.com/bass/guitar.aspx?m=GSRM20

Diky
Asi takhle - za tu cenu určitě lepší neseženeš tak že bych do ní v poho šel. Kombinace snímačů je dost univerzální. Je dva roky jetá a navíc jestli znáš toho kámoše a víš jak se k ní choval tak si myslím že nejni nic lepšího.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Ted teda nevím za kolik se prodává nová? Ale je to docela zakladní konstrukce celé basky. Všechno je tam tak jednoduché, že se nemá moc co pokazit. Jestli není křivej krk, špatná kobylka, a moooc sjetý pražce. Tak ti to na začátek určitě bude stačit. Nebude to nástroj, kterej by svojím zvukem zboural barák, ale pro začátečníka bude dostačující.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
rianonn

Příspěvek od rianonn »

Já si myslím, že za tu cenu to bude perfektní nástroj do začátku... rozhodně mnohem lepší, než nějaký Stagg, nebo ty levné kopie P-bass a J-bass...
A jak říkali kluci... pokud toho kluka znáš a víš, jak se k tomu nástroji choval, tak je to myslím jasná volba. A ta cena.... taky slušná
Kacis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kacis »

jj ja ji beru diky
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."

Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“