Cort X-11 x Cort X-6
Pravidla fóra
Cort X-11 x Cort X-6
Čau,
takže rozhodnutou značku mám ale ještě se rozhoduju mezi temahle dvouma typama a nevim jakou předem Dík za odpovědi
takže rozhodnutou značku mám ale ještě se rozhoduju mezi temahle dvouma typama a nevim jakou předem Dík za odpovědi
- Jens Ludwig
- Odborník
hoď si korunou
nebo si to rozhodni podle fotbalu
v parametrech tam sou jediný dva rozdíly - tak se rozhodni podle toho... (jestli víš vůbec, jaký...) jinak sou ty kytary uplně identický (až na barevný možnosti)...
by mě zajmalo, co tu chceš poradit...
ale kdybych měl volit mezi těma dvěma, tak beru tu s Floydem...
nebo si to rozhodni podle fotbalu
v parametrech tam sou jediný dva rozdíly - tak se rozhodni podle toho... (jestli víš vůbec, jaký...) jinak sou ty kytary uplně identický (až na barevný možnosti)...
by mě zajmalo, co tu chceš poradit...
ale kdybych měl volit mezi těma dvěma, tak beru tu s Floydem...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jedna je dražší jedna je levnější. Jedná má hezkej top, druhá ne. Chci fabii s klimatizací nebo bez. No záleží kolik mám peněz.
Budu potom mít prachy na nový zimní gumy? (čti kombo, pás, kabel atd...) Ale jedno vím jistě Fabie to bude určitě a ani jednou neudělám chybu.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Cort X-11 x Cort X-6
Mě právě zajímalo jestli jsou ty kytary na stejny kvalite jestli nema ta jedna treba lepsi zamky ne bo floyd atd.
Když jsem v hudebninách hrál na pár stratů, tak to byla katastrofa - vždycky jsem nějak zavadil o prostřední snímač... Middle pickup prostě nechci.Asanoth píše:jak se ti s nima muze hrat blbe?:) dyt je to to samy jako dva, ne?Kamahl píše:Tři snímače nemusí být pro každého výhra. Mně se třeba s nima hraje neskutečně blbě...Asanoth píše:3 snimace vs 2?
doknalej vzhled X-11?
volba je myslim jasna