Randall KH-15
Pravidla fóra
Randall KH-15
Máte snim někdo zkušenosti?podle videa co jsem koukal má celkem pěknej zvuk a hlavně se mi líbí designe...myslim že na tvrdší vypalovačky celkem kvalitní domácí kombo....sice kombo mam,ale když by byla časem nějaká sleva,nebo bych o sehnal levnějš tak bych do něj šel...
http://kytary.cz/randall-kh15-kirk-hamm ... 46:0:0:1:0
http://kytary.cz/randall-kh15-kirk-hamm ... 46:0:0:1:0
-
dlouhovlasac
tak vypadá to dobře, ale myslim že nebude omoc lepší jak komba v týhle cenový kategorii. Jde zas hodně oto že si každej řekne že je to od Hammeta a myslí si že když to koupí tak bude král
.Nevim mno....RANDALL jako značku mám rád ale tyhlety levný kusy...nevim...ale asi to bude lepší jak moje patnáctka stagg 
Erghble fujtajxl, ten zkreslený chrchel je z toho (pro mě) absolutně děsivý a nepoužitelný, ostatně asi tak jako na kámošově staggu, mojem tensonu a dalším kámošově minikombu.
Vsadím se ale, že by to hrálo osmkrát líp, kdyby se kreslilo efektem = pedálem. Vyzkoušeno s mojim jackhammerem, který dokázal z těch různých kombítek dostat fakt maximum
Taky jsem tam ale nedával nic šíleného žádnou mega-pilu ale takové prostě zkreslení akorát aby to kombo zvládalo...
JENŽE jak již bylo řečeno, lepší bude, když dáš prachy do komba, které má heftovnější reprák, větší... Z toho aspoň potom po připojení pedálu dostaneš lepší "tlaky" dá-li se to tak nazvat
Toť můj názor podpořen zkušenostma s těmato malýma verglama...
Vsadím se ale, že by to hrálo osmkrát líp, kdyby se kreslilo efektem = pedálem. Vyzkoušeno s mojim jackhammerem, který dokázal z těch různých kombítek dostat fakt maximum
JENŽE jak již bylo řečeno, lepší bude, když dáš prachy do komba, které má heftovnější reprák, větší... Z toho aspoň potom po připojení pedálu dostaneš lepší "tlaky" dá-li se to tak nazvat
Toť můj názor podpořen zkušenostma s těmato malýma verglama...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
http://kytary.cz/randall-rm20hbp-bez-mo ... 40:0:0:1:0
tohle je paradni vecicka - vymenovaci MTS moduly - doporucuju vyzkouset - sice jen 15W, ale za 20haku BOMBA!!
tohle je paradni vecicka - vymenovaci MTS moduly - doporucuju vyzkouset - sice jen 15W, ale za 20haku BOMBA!!
podle mě nudná, naprosto nevyhovující řada zesilovačů, která se zcela neúspěšně snaží napodobit těma výsuvnejma modelama zvuky ostatních, známějších a osobitějších značek, když tolik neuspěla sama se sebou (pominu-li jejich tranztistory, který patřej k "nejlepším")...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
říkal, ale nebyla tovární ale byl to autosalon - showroom a hrál jsem jen já, tak nedělej. Myslím, že jsem to vyjasnilDrobák píše:Saul píše:a neříkal jsi náhodou asi před týdnem, že ti Tenson ozvučí tovární halu?
Co?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
sorry,musel jsem...Demilich píše:říkal, ale nebyla tovární ale byl to autosalon - showroom a hrál jsem jen já, tak nedělej. Myslím, že jsem to vyjasnilDrobák píše:Saul píše:a neříkal jsi náhodou asi před týdnem, že ti Tenson ozvučí tovární halu?
Co?![]()
ty rýpale
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Booože aby někdo tu "tvoji" metallicu nepomlouvalr0nn!e píše:On to nejenom signoval... všecky ty popisky co jsou na kombu jsou jeho rukopis....
Jinak já to docela chápuOn se podílel na vývoji ''svojí'' lampový hlavy a reproboxu... to ostatní už dosadil do jeho řady výrobků Randall... takže Kirka z týhle low-end kašpařice vynechte...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jasně Darell taky ne...r0nn!e píše:Joey při každém tvém příspěvku se mi otevírá nůž v kapse (protože se imho projevuješ přinejmenším dětinsky, i když stupidně mi zní lépe), ale opravdu mám pocit že Kirk nemá prsty ve vývoji ->TRANZISTORŮ<-
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009