Fender Stratocaster do 25tis

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mylann píše:Zajed k sousedum do nemecka k thomannovi...novy USA Strat te vyjde na 25 000,-
Stačí využít garanci nejnižší evropský ceny u kytar.cz a je to... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Mark007: Ne je to pěkně daleko od ÚANu.. Jeď z tama kdyžtak tramvají směr hlavní nádraží a vystup na zastávce Muglinovská, z tama to je pár kroků, nad hospodou MLEJN kterou nepřehlídneš a všech se doptáš :lol:

Ano byl jsem tam a říkám, je to tam vklidu hodně :-) Takovej sběr fenderů jsem zatím nikde neviděl....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Demilich píše:Mark007: Ne je to pěkně daleko od ÚANu.. Jeď z tama kdyžtak tramvají směr hlavní nádraží a vystup na zastávce Muglinovská, z tama to je pár kroků, nad hospodou MLEJN kterou nepřehlídneš a všech se doptáš :lol:

Ano byl jsem tam a říkám, je to tam vklidu hodně :-) Takovej sběr fenderů jsem zatím nikde neviděl....
jeď se mnou 8) :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Marko007 píše:
Demilich píše:Mark007: Ne je to pěkně daleko od ÚANu.. Jeď z tama kdyžtak tramvají směr hlavní nádraží a vystup na zastávce Muglinovská, z tama to je pár kroků, nad hospodou MLEJN kterou nepřehlídneš a všech se doptáš :lol:

Tyjo však zadej tu adresu co mají na svém webu do mapy.cz a nemůžeš zbloudit!! :-) A kdybys fakt chtěl jet semnou někdy, tak kdyžtak napiš SZ a domluvíme se, taky bych si je rád zkusil, je dobré mít ssebou někoho, kdo má opravdu zájem a projeví ho (v případě, že by "nebyla atmosféra na zkoušení" a měl nějaké výhrady, ale myslím, že nebudou) víšjak... Řekneš, že máš prachy a že akorát potřebuješ zkusit a OK.
Pokud je to ale tvůj případ. Jestli ne, tak to člověk musí uhrát na svůj šarm 8) Nebo kecy :lol: :arrow:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Demilich píše:
Marko007 píše:

Tyjo však zadej tu adresu co mají na svém webu do mapy.cz a nemůžeš zbloudit!! :-) A kdybys fakt chtěl jet semnou někdy, tak kdyžtak napiš SZ a domluvíme se, taky bych si je rád zkusil, je dobré mít ssebou někoho, kdo má opravdu zájem a projeví ho (v případě, že by "nebyla atmosféra na zkoušení" a měl nějaké výhrady, ale myslím, že nebudou) víšjak... Řekneš, že máš prachy a že akorát potřebuješ zkusit a OK.
Pokud je to ale tvůj případ. Jestli ne, tak to člověk musí uhrát na svůj šarm 8) Nebo kecy :lol: :arrow:
hej tak teďka to nedávám , mám brigec ( na ten ash samozřejmě ) 8) až bude čas tak ti pisnu SZ a zajdu tam , mu řeknu že se rozhoduju mezi lite ash strat a tele a že si chci vyzkoušet profily krku :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Guitarbob píše:Ber classic 60,podle me fakt asi nejlip udelana mexicka kytara co je,proto ji taky mam :twisted:
já bych bral víc (a asi taky budu brát) Classic Player 60, má lepší osazení a větší rádius, což jsou pro mě ideální míry... :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Nero píše:
Mylann píše:Zajed k sousedum do nemecka k thomannovi...novy USA Strat te vyjde na 25 000,-
Stačí využít garanci nejnižší evropský ceny u kytar.cz a je to... :wink:
Hm na kytary.cz neni moc velky vyber v America Standart... :( Tez planuju Strata...v jednom topicu jsem se ptal na dovoz z USA...hm tak nejak +- se vsim vsudy 23 000 ,- (cena v USA 999,99,- USD + postovne + DPH + CLO) ...rozdil mezi Thomannem a pripadnym dovozem je tedy nejkych 3 000 ,- ...No a pak jsem mrknul na guitarshop.cz (Brno Veveri) ...a nove USA Standarty maji za 29 000 ,- ...rozdil proti Thomannovi tez okolo 3 000,-... A jelikoz tam mam zkusenost se zarukou nejnisi ceny, dali mi dokonce nizsi cenu nez u thomanna a to jsem si vybral ze tri kousku daneho zbozi...tak bych to zkusil tam...a kdyby to nejak neslo...zas tak veliky rozdil proti thomannovi to neni...a myslim, ze za castecnou jazykovou barieru a pripadnou reklamaci to mozna stoji...
Tonda

Příspěvek od Tonda »

" dali mi dokonce nizsi cenu nez u thomanna a to jsem si vybral ze tri kousku daneho zbozi... "

to je to podstatný ... dál bych to neřešil
I´m wheels... movin´wheels
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“