2 komba , 1 kombo jako odposlech ?

Baskytarová aparatura ...
Mar.thin

Příspěvek od Mar.thin »

LAMA : já to taky před chvílí nevěděl , a teď už to vím, když sem si ho koupil :) jj ma tam output :) (je to kombo Laney RB6 )
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Tak je to vyřešeno.... :wink:
Ale stejně bych si tam dal radši samotné repro :?
:lol:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, bud jsem blbě pochopil dotaz a nebo jste to tady hrozně složitě motali...

Pokud mám jeden zdroj signálu (basa, kytara, cokoli) a chci to dostat do 2 komb, proč nepoužít rozdvojku signálu?

http://kytary.cz/boss-line-selector-ab- ... 00:0:0:1:0
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Nero píše: Pokud mám jeden zdroj signálu (basa, kytara, cokoli) a chci to dostat do 2 komb, proč nepoužít rozdvojku signálu?
Tohle není rozdvojka, ale přepínač. Tady se řeší jak hrát s jednou kytarou na dvě komba
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jak praví popisek u produktu, tak to zvládne...
• 2 vstupy do 1 výstupu (např. jedna z dvou kytar do komba)
• 1 vstup do 2 výstupů (kytara do komba nebo ladičky)
• 3 konektory jack 6,3 mm -A,B, Vstup/Výstup
Edit - ha, už vidím, moje blbost... :? Nedošlo mi, že to vlastně neumí hrát z obou... Kaju se nad svou blbostí... :wink:
Naposledy upravil(a) Nero dne 15.07.2008 10:43, celkem upraveno 2 x.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Druhý kombo chce ten borec jako odposled :wink:
Jen už v názvu tématu :P
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Mar.thin

Příspěvek od Mar.thin »

Borci ... zkoušel jsem to teda do sebe zapojit ty dve komba jedno jsem táhl z outu (komba které má být "do davu") do inputu a začalo mi to řvát (to kombo které mělo složit jako odposlech ) zkoušel sem všechno , pohybat z knoflíkama a nic furt to řvalo . nevíte v čem je problém ? Myslíte že ty dvě komba si nejsou souzený ?? :) pls poraďte
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Mar.thin píše:Borci ... zkoušel jsem to teda do sebe zapojit ty dve komba jedno jsem táhl z outu (komba které má být "do davu") do inputu a začalo mi to řvát (to kombo které mělo složit jako odposlech ) zkoušel sem všechno , pohybat z knoflíkama a nic furt to řvalo . nevíte v čem je problém ? Myslíte že ty dvě komba si nejsou souzený ?? :) pls poraďte
Problém je asi v tom že z Line Out jde silnej signál, kdežto vstuo na kombu je určen pro kytaru (=slabej signál) - právě proto jsem tuhle variantu ani nepřipomínal.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Řvát, jako myslíš že to bylo nahlas? :shock: Já to párkrát udělal a bylo to v poho. Zkus se mrknout po nějaký rozdvojce signálu třeba. :wink:
Mar.thin

Příspěvek od Mar.thin »

rotten77 : njn... ale zkusit sem to musel :)

LAMA :j.... po nečem se mrknu
garde

Příspěvek od garde »

............ste borci všetci..........ak si to dal do výstupu pre ext. box tak si kludne mohol odpáliť to druhé kombo lebo out pre ext. box pri Laney kombách je power out.........na toto sa dá využiť pri kombách Laney tuner out alebo DI out.........ale keď do ďalšieho komba tak tuner out lebo DI out je skôr do mixu........
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

garde píše:............ste borci všetci..........ak si to dal do výstupu pre ext. box tak si kludne mohol odpáliť to druhé kombo lebo out pre ext. box pri Laney kombách je power out.........na toto sa dá využiť pri kombách Laney tuner out alebo DI out.........ale keď do ďalšieho komba tak tuner out lebo DI out je skôr do mixu........
Hele zklidni vášeň :lol:
Mar.thin

Příspěvek od Mar.thin »

garde : to by mě vůbec nevadilo odpálit takový s*it :) a takže přes line out ne ale přes výstup na ladičku by to šlo ??

LAMA : :lol:
garde

Příspěvek od garde »

..........to kombo nemá line out............a hej cez tuner out by to malo ísť..........
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“