Mě ovlivnila skupina KISS a zejména Ace Frehley,potom Metallica a ješte taťka mě v tom podpořil protože na el. kytaru hral ale tedka us hraje jen na akustiku a to mě přimelo abych začal hrát na kytaru taky,a co ovlivnilo vás?
Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
Pravidla fóra
Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
Jen tak pro zajímavost.
Mě ovlivnila skupina KISS a zejména Ace Frehley,potom Metallica a ješte taťka mě v tom podpořil protože na el. kytaru hral ale tedka us hraje jen na akustiku a to mě přimelo abych začal hrát na kytaru taky,a co ovlivnilo vás?
Naposledy upravil(a) KORTY dne 26.07.2008 18:12, celkem upraveno 1 x.
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Tak mamka vždycky chtěla abych hrál na kytaru(akustiku
) tak jsem se přihlásil do HŠ YAMAHA na akustiku kam sem chodil 2 roky a kde jsem se seznámil s kámošem kterej poslouchal Metallicu, já sem v tý době poslouchal ještě punk...takže on mě doporučil metlu tak sem to začal poslouchat a snažil sem se naučit sólo k welcome home ale na akustiku to moc nešlo
tak jsem si koupil elektriku
Takže díky kámošovi a metallice 
I had a dream....
Hrál jsem s KoRnama na podiu, před náma mrda lidí, prostě nehorázný kotel, JD a zbytek řádili jak diví, já měl kytaru v ruce, tak se chystal můj part, tak sem se napřáhl a... zjistil, že na to vůbec neumím hrát
TO neznamená, že bych hrál špatně, ale že jsem nebyl z tý kytary schopnej dostat ani ton. Ona tuším ani nebyla zaplá a byla to akustika
No, Munky se na mě podíval, s Filďákem se jen zasmáli a hráli dál.
Sem se ráno probudil a říkám si: no takhle by to teda nešlo. Sem se nasral a koupil si Behringer set.
(předtím jsem hrál 5 let na akustiku, ale to mě tehdá vůbec nebavilo)
Nekecám
Hrál jsem s KoRnama na podiu, před náma mrda lidí, prostě nehorázný kotel, JD a zbytek řádili jak diví, já měl kytaru v ruce, tak se chystal můj part, tak sem se napřáhl a... zjistil, že na to vůbec neumím hrát
Sem se ráno probudil a říkám si: no takhle by to teda nešlo. Sem se nasral a koupil si Behringer set.
Nekecám
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Pekný senRJ píše:I had a dream....
Hrál jsem s KoRnama na podiu, před náma mrda lidí, prostě nehorázný kotel, JD a zbytek řádili jak diví, já měl kytaru v ruce, tak se chystal můj part, tak sem se napřáhl a... zjistil, že na to vůbec neumím hrátTO neznamená, že bych hrál špatně, ale že jsem nebyl z tý kytary schopnej dostat ani ton. Ona tuším ani nebyla zaplá a byla to akustika
No, Munky se na mě podíval, s Filďákem se jen zasmáli a hráli dál.
Nekecám
www.metallica-band.ic.cz
Seek and destroy
Ba ne kecám , když jsem slišel intro ze sweet child o mine tak jsem si řekl kytara to musim ovladat to je uplně užasná věc
Mno první měsíc šmrdlaní intra ze sweet child a ted jsem skončil u metly 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Mna ovplyvnil DAVID GILMOUR, konkretne koncert PULSE z roku 1994. Dostali ma tie krasne ciste, melodicke sola. Samozrejme ta jeho cervena gitara mi uplne utkvela v srdci vtedy. Uplna parada. Momentalne ma ovplyvnuje Petrucci a nejaky jazzmani. Ale viacmenej vsetci na ktorych natrafim.
Bolo to asi pred 3 a pol rokmi. Vtedy som si kupil SQUIERKU (predsa len sa trocku podobala na fender, no nie???)
Bolo to asi pred 3 a pol rokmi. Vtedy som si kupil SQUIERKU (predsa len sa trocku podobala na fender, no nie???)
ROCK ON
:)
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
School of Rock

EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
sám nevím, co bylo prvotním pulsem...
jo, už vím
já měl původně hrát na basku... a začít jsem chtěl proto, že se mi hrozně líbil zvuk slapu
nějak mě to ale nechytlo, tak jsem šel do normální kytary
ještěže tak... svět by přišel o dalšího efektujícího magora
jo, už vím
ještěže tak... svět by přišel o dalšího efektujícího magora
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- tallicaman