Nespokojennost s wah trvá....
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
Nespokojennost s wah trvá....
I přes dva topici http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... highlight= http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... highlight= a 2 tejdny všeho možnýho zkoušení točení a různýho zkoumání stále nejsem spokojenej s mým wah pedálem. Ale už ty videa na youtube.com s wah nemůžu poslouchat a musel jsem vám nahrát můj wah. toto je "nejlepší" zvuk, který jsem našteloval. http://www.edisk.cz/stahni/18783/MIC-20 ... .06KB.html
1. clean amp
2. clean amp + wah morley classic
3. clean amp + wah morley classic + EHX Double Muff
Zapojení mám: kytara - efekt - wah
wah před efekt mi dělá to samý
kde je problém? wah?, kombo?
1. clean amp
2. clean amp + wah morley classic
3. clean amp + wah morley classic + EHX Double Muff
Zapojení mám: kytara - efekt - wah
wah před efekt mi dělá to samý
kde je problém? wah?, kombo?
- 60'Rock_N'_Roll
- 60'Rock_N'_Roll
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
prostě si nesedí Muff a Morley
to není na reklamaci, pokud každýá z nich hraje zvláště jak má
to je prostě zvuková nekompatibilita
když zapnu Dr.Q a do toho začnu kvákat Crybaby, taky to rve uši... a rozhodně mě nenapadlo to reklamovat. Che to zaprvé pořešit Eq - to máš - zadruhé pořešit nastavení efektů pokud to i pak dělá bordel, tak vyměníš bud´zkreslení, nebo kvákadlo - jednoduchá chemie
to není na reklamaci, pokud každýá z nich hraje zvláště jak má
když zapnu Dr.Q a do toho začnu kvákat Crybaby, taky to rve uši... a rozhodně mě nenapadlo to reklamovat. Che to zaprvé pořešit Eq - to máš - zadruhé pořešit nastavení efektů pokud to i pak dělá bordel, tak vyměníš bud´zkreslení, nebo kvákadlo - jednoduchá chemie
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
No pre mna to na prvy posluch znie ako typicky zvuk kvakadla ZA skreslenim. Divne je, ak to robi aj pred skreslenim. Skus si zahrat bez toho Muffa a skreslenie zapnut na kombe.
Teda asi si to uz skusal, len sa mi proste nezda, za by to aj v takom zapojeni malo takto zniet
Teda asi si to uz skusal, len sa mi proste nezda, za by to aj v takom zapojeni malo takto zniet
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- 60'Rock_N'_Roll
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
je to tím, že je wah za mufem.. fuzy maj na výstupu nízký napětí, pak to dělá poazvuky. Dej wah před fuzz, nebo dej mezi fuzz a wah booster/boofer. Pokud se ti zdá, ž před mufem to hraje napiču (já používám wah před velkým muffem a zvuk je grejt) tak to zkus na zkreslení z komba....
www.comictragedy.czweb.org/main.php - nahoře si v playeru pusť 1. ukázku... je tam sólo ve kterým hraju na Cry Baby před Big Muffem do zkreslenýho n¨kanálu. Jina se toho zvuku tak nelekejte, mikrák za 80kč a kombo za 3500, na lampu by to mělo víc koulí a míň zkreslení
www.comictragedy.czweb.org/main.php - nahoře si v playeru pusť 1. ukázku... je tam sólo ve kterým hraju na Cry Baby před Big Muffem do zkreslenýho n¨kanálu. Jina se toho zvuku tak nelekejte, mikrák za 80kč a kombo za 3500, na lampu by to mělo víc koulí a míň zkreslení
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- 60'Rock_N'_Roll
já si muffa koupil kvuli tomu zkreslení, na kombu se mi totiž koc nelíbí, ale dík za raduturbo_MaCk píše:je to tím, že je wah za mufem.. fuzy maj na výstupu nízký napětí, pak to dělá poazvuky. Dej wah před fuzz, nebo dej mezi fuzz a wah booster/boofer. Pokud se ti zdá, ž před mufem to hraje napiču (já používám wah před velkým muffem a zvuk je grejt) tak to zkus na zkreslení z komba....
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo jasný, to chápu... jen to zkus, jestli to dělá to samý a tedy jestli je problém vw WAhu, nebo v komunikaci s muffíkem
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- 60'Rock_N'_Roll
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Ve smyčce je wah ještě agrasivnější a vůbec takovej nepřirozenej- nedělá to wááá, ale kvííík60'Rock_N'_Roll píše:vyzkoušel jsem a je to eftrémně agresivní, taky si myslim, že je problém ve wahu, a zapojit ho do smyčky? neni to nesmysl?turbo_MaCk píše:jo jasný, to chápu... jen to zkus, jestli to dělá to samý a tedy jestli je problém vw WAhu, nebo v komunikaci s muffíkem
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay