"Roztřepené" tenké e
Pravidla fóra
"Roztřepené" tenké e
Dotaz: zdá se mi (nezdá, ono to tak je) že mám zvukově roztřepený tenký e, nevím, jak to popsat, zkusim časem poslat nahrávku, ale prostě to e zní jinak, než ostatní struny a to jak přes amplitube, tak přes kombo, struny jsou asi dva tejdny starý daddaria 10ky. Dělá to na obou snímačích, osobně si myslím, že je to (snad) strunou, ale kdyby někdo věděl, co mám na mysli a měl s tim nějaký zkušenosti, tak jsem velký ucho...
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
Dela to na vsech prazcich? Zkousel jsi vic apecu? A vymenit strunu? 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Takové fejky dělala kámošovi struna před tím, než se snažil ji doladit pootočením ladící mechaniky
PINK !! A bylo po struně 
Podle mě je struna v tahu, nějak poškozená, co jiného ji asi může být... A nebo ještě jak někdo říkal, že někde o něco bere pči kmitání.....
Podle mě je struna v tahu, nějak poškozená, co jiného ji asi může být... A nebo ještě jak někdo říkal, že někde o něco bere pči kmitání.....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Myslím že vím co máš na mysli
struna zní jako kdybys dělal vibráto ikdyž ho neděláš a se zkreslením z toho vyjde takový špinavý zvuk. Přesně tohle se mi stalo asi rok po tom co jsem si koupil explorer a bál jsem se že budu muset reklamovat, ale nezoufej je to strunou. Taky mi to dělalo na tenkém E a na všech pražcích vyměň ho a bude to ok
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
daddaria jsou nejhorší struny, koupil jsem si je jen jednou a víckrát se to nestane.) kup si pořádný struny, třeba DR, to je podle mě špička, lepší struny v čr neseženeš:D Eště Ernie Ball jsou dobrý...prostě to vyměn a pokud to nepomůže, je čas seřídit kytaru, chlape:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Plně souhlasím. Akorát na ty Ernie ball se chystám. Ještě mi rukama neprošli.Maples píše:daddaria jsou nejhorší struny, koupil jsem si je jen jednou a víckrát se to nestane.) kup si pořádný struny, třeba DR, to je podle mě špička, lepší struny v čr neseženeš:D Eště Ernie Ball jsou dobrý...prostě to vyměn a pokud to nepomůže, je čas seřídit kytaru, chlape:D
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Ernie ball docela kovový sound ... ale jsou good ... minule jsem mel Gibson a byly lepsi ... 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- TakJakyhoMeZnas
Maples píše:daddaria jsou nejhorší struny, koupil jsem si je jen jednou a víckrát se to nestane.) kup si pořádný struny, třeba DR, to je podle mě špička, lepší struny v čr neseženeš:D Eště Ernie Ball jsou dobrý...prostě to vyměn a pokud to nepomůže, je čas seřídit kytaru, chlape:D
darka jsou nejhorší to vim, ale zrovna tam byly buď ty a nebo GoRy tak si vyber :p Jinak kupuju ernie ballky, v životě nebyl problém, ale jednou zkusim ty DR na ty je prej mega spoleh ale poslední větou si mě urazil
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
aaaaa to nechcuTakJakyhoMeZnas píše:Jestli máš Tone-o-matic, ta¨k jí vymněn, na les paulovi mi to dělá taky, struny nic nezmnění, mě dycky na chvíli ( den ) pomůže že opravdu řežu do strun jako bych je chtěl přetrhnout a na chvíli to zmizí
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
- TakJakyhoMeZnas