mám koupit nebo ne (basa,set)

Precission, Jazz, Modern, ...
Cliff

Příspěvek od Cliff »

rehlo3 píše:ja si tiez niekedy zahram bez apecu lebo sa mi to nechce zapajat :D:P,ale ludia on sem hodil apec aj s gitarou za 5 a vy mu sem hodite iba gitaru za 5,a podla mna mu bude do zaciatku jedno ze nema 250W kombo a ze ma ta gitara 5 strun a este ze je aktivka ak vobec vie co to je.tak ci tak ta zlava konci 14.8.08 tak abi sa rozhybal :D
ale no tak... on neví do čeho jde za půl roku bude zklamány co jsi koupil a bude litovat protože si mohl koupit něco lepšího. 5struna aktivka za cca 5k teda nebude moc dobrá, když už kupuju tak chci aby mi to chvíli vydrželo ne ? Ani ten set není nějak dobrá volba ikdyž jsou i horší spíš co chce hrát za styl ?kolik je ochoten do basy vrazit ?nestačilo by mu kdyby ze začátku hrál přes HI-FI nebo PC ? zkus bazary někdy se tam najdou dobré kusy za dobrou cenu.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Ginie by mohl odpovědět na ty naše rady co jsme mu sem dali. Pak budeme vědět na čem jsme. :-D Ale osobně bych prostě opravdu raději nevolil v této cenové relaci aktivku. Takže naše rady se mu snaží pomoct i když výsledek je o něco dražší. Pak už je jenom na něm jestli to bude akcetovat nebo ne :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Re: mám koupit nebo ne (basa,set)

Příspěvek od Mirus »

hele ještě k tomu setu a k té base axl ... nevím esi to už zde bylo řečeno ... ale nevšiml si někdo z vás toho že na té base jde vidět 5 strun a má jenom 4 ladící kolíky ?? :mrgreen: Možná jsem zhulenej a fakt se pletu , ale mám pocit že tam fakt vidím 5 strun a 4 kolíky :mrgreen: ? :)
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Mirus píše:hele ještě k tomu setu a k té base axl ... nevím esi to už zde bylo řečeno ... ale nevšiml si někdo z vás toho že na té base jde vidět 5 strun a má jenom 4 ladící kolíky ?? :mrgreen: Možná jsem zhulenej a fakt se pletu , ale mám pocit že tam fakt vidím 5 strun a 4 kolíky :mrgreen: ? :)
To už tu bylo takovou partukrát, že už to ani nepočítám :lol:

bočoboč píše:čau, podřeboval bych poradit ohledně značky APOLLO, přesneji Basová kytara Apollo DPB-300
. Kamarád mi říkal že je to dost dobre pro začatek tak bych byl rad kdybys te mi poradily. Díky
:roll: teta češtin jásá...
Naposledy upravil(a) Pepe dne 9.01.2010 23:21, celkem upraveno 1 x.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Mirus píše:hele ještě k tomu setu a k té base axl ... nevím esi to už zde bylo řečeno ... ale nevšiml si někdo z vás toho že na té base jde vidět 5 strun a má jenom 4 ladící kolíky ?? :mrgreen: Možná jsem zhulenej a fakt se pletu , ale mám pocit že tam fakt vidím 5 strun a 4 kolíky :mrgreen: ? :)
a ktera to je?
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

na ten set jsem hral a doporucuju, basa hraje pekne a kombo neni co dodat... kdyz se to znovu objevi na kytarach a ja budu mit prachy tak si to poridim.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

BUDAJ-31 píše:
a ktera to je?
no ta basa axl kerá je v tom setu ... najeď na první post tohohle tématu , je tam odkaz .. :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Mirus píše:
BUDAJ-31 píše:
a ktera to je?
no ta basa axl kerá je v tom setu ... najeď na první post tohohle tématu , je tam odkaz .. :D
no tak to budeme asi dvaja zhuleny lebo ja tam tez vidim 5 strun a 4 mechaniky :D , asi sa niekto bavil cez PAINT :arrow:
mikess

Příspěvek od mikess »

Chtěl jsem se zeptat, jestli je lepší koupit levnější basu (cca 900 na aukru) když hraje líp než stag, kterou mám doma?? Potřeboval bych to rychle. Děkuju
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

zalezi ktora to je,hod tu link...kazdopadne od lacnej basy moc necakaj,mozno bude a mozno nebude lepsia ako ten stag,zalezi od kusu
woro90

Příspěvek od woro90 »

mikess píše:Chtěl jsem se zeptat, jestli je lepší koupit levnější basu (cca 900 na aukru) když hraje líp než stag, kterou mám doma?? Potřeboval bych to rychle. Děkuju
Zatím si nech ten Stagg, a až tě začne omezovat, našetříš si na pořádnou.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
ZZ5

Příspěvek od ZZ5 »

Zdravím, chtěl bych si koupit basu Ibanez GSR 180 BK...zajímá mě její zvuk, nechci si koupit basu, která by neměla basový zvuk, jak to u některých bohužel bývá...vím, že potenciometry to jistí, ale někdy ne :D dík za odpovědi
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

GSR180 mám doma a myslím si, že pro začátek to je dobrá basa. Neříkám, že je v dané kategorii nutně nejlepší, ale jistě patří k tomu lepšímu, co se dá sehnat. Hraje se na ní pohodlně, zvuk je příjemný, zpracování dobré.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
ZZ5

Příspěvek od ZZ5 »

Tohle jsem potřeboval slyšet, bo mě to k ní nějak nejvíc táhne :D dík
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Zajdi si ji ozkoušet, a uvidíš...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

ZZ5 píše:Tohle jsem potřeboval slyšet, bo mě to k ní nějak nejvíc táhne :D dík
Až budeš vybírat tak si zkus i jiné nástroje. Možná poznáš něco o čem jsi ještě neslyšel a najdeš i lepší. Nešel bych do obchodu s tím, že chci Ibanezu a nic jiného :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
ZZ5

Příspěvek od ZZ5 »

To jo, ale já bydlím v malém městě a nějaké větší hudebniny jsou hodně daleko...u nás tam jsou yvstavené jedn tři basy :D z toho dvě Adonis (jednu mám teď doma pučenou a zas až tak špatný nástroj jak sem četl to není) a squier...a nikde nevím kde bych si ji mohl vyzkoušet...za pár dní jedu do Prahy na koncert, tak se tam mrknu do hudebnin a vyzkouším :)
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“