Když je na cdčku jedna skladba dobrá , tako je to o ničem, vždycky si přehrávám jenom cela alba.Z každýho stylu mám rád nějakou,každou kvuli ničem jinýmu.
Vypíšu spíš kapely : stará Metallica, stará Sepultura, Pantera, Morbid Angel, Pestilence, Sadist,Children of Bodom, Megadeth
gazosh píše:Když je na cdčku jedna skladba dobrá , tako je to o ničem, vždycky si přehrávám jenom cela alba.Z každýho stylu mám rád nějakou,každou kvuli ničem jinýmu.
Vypíšu spíš kapely : stará Metallica, stará Sepultura, Pantera, Morbid Angel, Pestilence, Sadist,Children of Bodom, Megadeth
No já taky poslouchám jen celá alba nemam rád když někdo poslouchá jen jednu píseň z alba to je neúcta výču vynaložený práci na celim CD!
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
Mě se jich líbí dost ! Ale nemůžu poslouchat jednu písen do kola, po častym opakování se mi ohraje a nebví mě ji poslouchat.A když je melodická tak je to ještě horší, zajímal by mě váš názor na melodie.Já je moc nemusím, jelikož se mi rychle opslouchá melodie a nebaví mě to.(Krapec se opakuju , snad mě neukamenujete za to)!
Dark Axel píše:No, jenže já nejsem takovej že se do něčeho vyloženě nutím
Tak já se do toho nenutim ale když už se mi ta kapela líbí tak ji beru s tim dobrym a trochu horšim taky - fakt i v těch co se ti nelíbily se dá po nějký době najít něco fakt dobrýho!
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
Já se nemusim nutit, mám tady širokej sortiment kapel a podle nálady se tam vždy něco najde, každý cdčko má jinou atmosferu podle který volím, když mám náladu na melodie pustim si Metallicu, když potřebuju se vyřádit pustím nějakej Death nebo Sepulturu a takhle vybírám!!
A taky jsem se ponaučil, kdysi jsem takhle poslouchal pořád do kola jedno cdčko, pka byl následek , že se cdčko válelo 2-3 měsíce na stole a já ho neposlechl, jelikož bylo oposlouchaný,takhle tomu zabráním!
an_albatross píše:nj, ty vaše metály se rychle oposlouchaj
Právě naopak,v určitým metalu není tolik melodiíí.A já neposlouchám zas tolik melodickej metal, takže s oposlouchávání skladeb nemám problém!
Máte nejraději alba, která se vám líbila hnedka při prvnim poslechu?Já ne většinou když se mi to cdčko nelíbí, tak si ho pustím třeba po měsíci až a pak se z něj stane moje nej , už jsem takhl dopadl a naopak.Třeba cdčko Dante XXI od Sepky se mi líbilo na první poslech a tedka si ho nepustím!
no, já mám spíše zkušenosti s kapelama, které se mi na první poslech nelíbí a pak se stanou jedněmi z mých nejoblíbenějších např Lamb of god se mi vůbec nelíbili a jak jsem to poslouchal podruhé, tak jsem se do nich beznadějně zabouchl
ale to CD...třeba se mi to stalo u Hypnotize od SOAD a to jsem si teď dost oblíbil
PANTERA - tedka na ní nedám dopustit
SEPULTURA - ARISE - ze začátku se mi nelíbilo, tedka ho mám od Sepky nejraději
TESTAMENT - nevim proč, ale na první poslech se mi nelíbili
METALLICA - to samý co Testament
MORBID ANGEL
AMON AMARTH
ATHEIST
GORGOROTH
a všechny tyhle kapely jsou tedka mezi mýma nejoblíbenějšíma
Zvláštní - u pantery se mi taky napoprvé líbilo jen pár věcí (Floods, Cemetery gates. Walk) a např Primal concrete sledge vůbec a na druhý poslech jsem se do nich zabouchl
Já jsem ji měl a pořád se mi jenom válela mezi ostatníma cdkama, pak jsem dostal od sestřenky VULGAR DISPLAY OF POWER, kde se mi zalíbila This Love, pak se k ní postupně přidával nějaká skladba a tedka se mi líbí celý cdčko a cdčko GREAT SOUTHERN TRENDKILL se mi líbí ještě víc.Tedka na ní nedám dopustit možná je to částečně i tím, že jsem se ještě víc zamiloval do kytar, a že Dime umí ( to jsme rozebírali už přímo v sekci o něm)
Znáš jeho další kapelu, kterou založil po rozpadu PANTERY?Jmenovala se Damageplan a docela mě zklamala, není to ten thrash, který mám rád, troufl bych si to zařadit do nějakýho metal-coru!
an_albatross píše:nj, ty vaše metály se rychle oposlouchaj
Ježiš ty taky nedáš pokoj viď??
Budeš rejpat a pak budeš mámě pod sukní brečet že tě tady kytaristi poslaly do hajzlu....Bože dej pokoj radši přispívej do jinýho topicu!