Parkway Drive
Pravidla fóra
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Parkway Drive
Zdravim, jeste sem tu nenasel dikuzi o tyhle skupine. Je uplne vyborna, jenze maj silne podlazeny kytary, takze mě nebaví porad podladovat. Nevedeli byste nekdo o kapele, která hraje podobnej styl a hrajou jenom treba na podlazeny Ecko ?
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parkway Drive
Podlazený na Ečko.. ???To jako o jednu oktávu. . ???Pejsvidek píše:Zdravim, jeste sem tu nenasel dikuzi o tyhle skupine. Je uplne vyborna, jenze maj silne podlazeny kytary, takze mě nebaví porad podladovat. Nevedeli byste nekdo o kapele, která hraje podobnej styl a hrajou jenom treba na podlazeny Ecko ?
Nevím skupinu neznám,snad ti poradí někdo jiný. . Na co mají podladěné kytary-jake tony. . .??
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Myslel asi Drop-D...
Jinak teda nevim, když mají šestistrunky, tak to můžeš hrát normálním laděním (pokud teda držej standart a nějaký spešl ladění s rozdílnejma intervalama mezi strunama), akorát si holt nezahraješ "s nima" na CD...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Asi si to napsal od tenkýho e, co? Tohle je drop-B, pokud si naladíš na drop-D (což je jak píšeš ty, že ti E struna zní jako D), tak můžeš hrát uplně stejně jako oni (myšleno stejný hmaty), jen budeš hrát o tercii výš...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
no ja pocitam takhle: E H G D A E je to tak spravne ne ? A neznate teda nakou skupinu podobnyho stylu ? chtel bych to hrat, ale porad podladovat se mi nechceNero píše:Asi si to napsal od tenkýho e, co? Tohle je drop-B, pokud si naladíš na drop-D (což je jak píšeš ty, že ti E struna zní jako D), tak můžeš hrát uplně stejně jako oni (myšleno stejný hmaty), jen budeš hrát o tercii výš...
- Nero
- Rádce
Mam pro tebe řešení, prodej kejtu, kup si sedmistrunky a nalaď si od nejtlustší struny: ADADGHE. Do budoucna to plánuju, protože mam drop D a nechce se mi přeučovat, takže takhle budu mít normální drop D+to áčko který je Taky drop vzhledem k D a A ned ním pro podlazenou hru. Dobrý ne?Pejsvidek píše:no ja pocitam takhle: E H G D A E je to tak spravne ne ? A neznate teda nakou skupinu podobnyho stylu ? chtel bych to hrat, ale porad podladovat se mi nechceNero píše:Asi si to napsal od tenkýho e, co? Tohle je drop-B, pokud si naladíš na drop-D (což je jak píšeš ty, že ti E struna zní jako D), tak můžeš hrát uplně stejně jako oni (myšleno stejný hmaty), jen budeš hrát o tercii výš...
Naposledy upravil(a) afektband dne 21.11.2007 18:04, celkem upraveno 2 x.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, dobry reseni, ale potreboval bych trosku vic ekonomicky. Struny sem si koupil tlusty dost, takze podlazeni zvladaj, ale tak trosku pak plandaj. Jinak kdyz podladim tu nejtlustci strunu tak to zni celkem dobre. Akorat sem neobjevil skupinu kera hraje HC/death a ma podlazenou jenom tu tlustouafektband píše: Mam pro tebe řešení, prodej kejtu, kup si sedmistrunky a nalaď si od nejtlustší struny: ADADGHE. Do budoucna to plánuju, protože mam drop D a nechce se mi přeučovat, takže takhle budu mít normální drop D+to áčko který je Taky drop vzhledem k D a A ned ním pro podlazenou hru. Dobrý ne?![]()
mám takovej pocit že ramštajn ladej do D až na nízký éčko, to maj do C (aby se moc nenadřely u těch powerů
)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Právě že ADA je akord, takže nemusíš hrát jenom na to nízký A. A když si ho nebudeš všímat tak máš drop D.Pejsvidek píše:Hehe, dobry reseni, ale potreboval bych trosku vic ekonomicky. Struny sem si koupil tlusty dost, takze podlazeni zvladaj, ale tak trosku pak plandaj. Jinak kdyz podladim tu nejtlustci strunu tak to zni celkem dobre. Akorat sem neobjevil skupinu kera hraje HC/death a ma podlazenou jenom tu tlustouafektband píše: Mam pro tebe řešení, prodej kejtu, kup si sedmistrunky a nalaď si od nejtlustší struny: ADADGHE. Do budoucna to plánuju, protože mam drop D a nechce se mi přeučovat, takže takhle budu mít normální drop D+to áčko který je Taky drop vzhledem k D a A ned ním pro podlazenou hru. Dobrý ne?![]()
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, tak mam novou kytaru co zvladne podladeni i na In flames... Jenze je problem, ze nechci porad podladovat kytaru. Kdyz si jejich taby predelam do svyho drop D, tak je to zase hrozne rozhazeny po hmatniku a nestiham. Neznate prosim nekdo kapelu jako je parkway drive, nebo In flames, kera ma tyhle super kytary, ale ladi do drop D, nebo standart tuning ? Nakej podobnej styl jako tyhle pisnicky ? (In flames - crawl through knives, Pinball map ; Parkway drive - romance is dead, It's Hard To Speak Without A Tongue, carrion... ).
Diky moc za odpovedi
Diky moc za odpovedi
Naposledy upravil(a) Pejsvidek dne 16.08.2008 18:26, celkem upraveno 1 x.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: