Popraskaný lak !!

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
drStanek

Popraskaný lak !!

Příspěvek od drStanek »

Popraskal mi lak na přední desce !! .... Vůbec nevim, co s tim mám dělat a bojim se, že se to bude zozšiřovat :? :cry: . Nejspíš to bude velkou změnou teploty. Na kytaru jsem totiž hrál asi dvě hodiny v 6 stupňovém mrazu a v zápětí na to v pokojové teplotě cca 22 stupňů. Nevíte náhodou, zda se to dá nějak opravit, a jestli to může mít ještě nějaké jiné následky, než po vizuální stránce ?? :? :cry:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

jej toz to je blbe. nemas tu kejtru laklou nitrem? pak by to bylo docela normalni, tohle je "dan" za nitro na nastroji... pokud je to obyc. polyuretan, tak docela cumim

nitro opravit jde, vzpomnel jsem si na jeden zajimavy clanek... ta oprava je ale silena a nevim, jestli je nekdo z čr takhle schopny :-/ a taky kolik by stala.

http://www.frets.com/FRETSPages/Luthier ... kfill.html

jinak to muzes nechal leda tak prelakovat u strunalu :( a nebo se smirit s tim, ze to takhle bude vypadat

na drevo tady ty praskliny vliv nemaji, ale mel bys davat vetsi bacha, protoze tohle prenaseni kytary z mrazu do tepla neni moc dobre... jak pro lak, tak hlavne i pro drevo, ktere se ti pak zacne kroutit a nebo praskat...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jediný co můžu poradit je zkusit nějakýmu kytaráři. Ten bude nejlíp vědět co a jak lze nebo nelze...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
charliealpha

popraskanej lak

Příspěvek od charliealpha »

U těch nejdražších kytar platíš za popraskanej krutý příplatky, tak co si stěžuješ ;-) Viz Fender Heavy Relic O:-)
drStanek

Příspěvek od drStanek »

Trošku nešikovně formulovanej vtip, co ? :P (nebo aspoň doufám, že to tak je ...)
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
charliealpha

vtip

Příspěvek od charliealpha »

Ano...byl to pokus o vtip...Spis cerny humour...
Vim jaky to je, prave sem prisel o svoji krasotinku. Na koncerte nevydrzela tlacenici a nejaka opila slecna ji srazila hlavu :-(
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

drStanek: Nebude to mit jine nasledky a to v podstate ani akusticke - nekdy dokonce naopak. Jedine na co si budes muset davat pozor, je vlhkost - pri vetsich praskinach je deska jaksi savejsi.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
drStanek

Příspěvek od drStanek »

jj .... Díky za příspěvky :wink: .... já už jsem si na to za tu dobu docala zviknul a nepřidávám tomu už žádnou velkou váhu. Od toho smutnýho dne co se mi to stalo se ty praskliny nezvětšili, takže to pokládám za celkem uzavřenou kapitolu. Měl jsem to i u kytaráře a říkal, že to bude v pohodě a že je to opravdu jen estetická záležitost. Ale představte si ve mě ten pocit, když jsem si toho poprvé všimnul :shock: :D .

Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: vtip

Příspěvek od Nero »

charliealpha píše:Ano...byl to pokus o vtip...Spis cerny humour...
Vim jaky to je, prave sem prisel o svoji krasotinku. Na koncerte nevydrzela tlacenici a nejaka opila slecna ji srazila hlavu :-(
To se dá spravit, pokud se ti do ní chce investovat pár set korun za nějakou dobu strávenou u kytaráře...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“