tak daj se sehnat už levný bezdráty, ale ne vždy jsou tyto výhrou - nejsou diverzní, nemají přeladitelnou frekvenci....
přeladitelná frekvence je velice důležitá věc - můžeš se octnout někde, kde poblíž bude mít někdo taky bezdrát naladěnej na stejno a pak se budete prát o signál....
jinak co se týče přenosu signálu - mam ozkoušenej
Sennheisser - ok
Shure PGW serie - nic moc - zdálo se mi, že to celkem komprimuje signál
Shure vyšší řady - ok
AKG 40 serie - neni přeladitelná
AKG 400 - super věc
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Drát, nechtěl bych vysílačku...je to další hovadina navíc, stojí to prachy a pro moje, vůbec české klubové a festivalové hraní IMHO to je na nic a navíc kabel je ze staré školy
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Po vysílačce taky pokukuju. Kratkej kabel je vždycky krátkej a do dlouhýho se zamotávám, popř. ho vytrhávám a konektor dostává zabrat, v jednom kuse ho musim opravovat... Jen nechci kupovat žádný levný shity, ani na zkoušku. Jedině pořádnou kvalitku.
Pokud nechcete přímo na pódium, ale třeba na doma, abyste mohli chodit po bytě a nemuseli sundavat kytaru, tak kámoš nedávno koupil Samsona za 2,5K a na zvuku ztráty nejsou poznat, nutno dodat, že s IBZ GRG170DX a tranďákem Peavey se moc ztratit nedá...
Každopádně to má lepší přenos, než nekvalitní kabel...