Výběr Les Paulky a otázka..

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

B.Mikey píše:oK, já se tam kouknu... :wink: já si tam stejně pujdu koupit trsátka tak se tam zeptám 8)
díky moc ;)
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Tak sem tam byl a nemaj jí, měli tam akorát Tobaco Burst, Gothic a celou černou (mluvím o LP), ale když tam zavoláš tak ti jí objednaj... :wink:
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

B.Mikey píše:Tak sem tam byl a nemaj jí, měli tam akorát Tobaco Burst, Gothic a celou černou (mluvím o LP), ale když tam zavoláš tak ti jí objednaj... :wink:
dík moc.. ;) jo, asi tam brnknu ;) ještě jednou dík
QapcA

..

Příspěvek od QapcA »

Tu kytaru co chces si koupil nedavno kamos, hral sem na ni, ale koupil si debilni kombo, a ja nemam taky o moc lepsi, ale myslim ze na zacatek hrala slusne a pokud do toho nechces dat vic nez 6, tak je to dobra volba, popripade koupit novej snimac

A stagg rozhodne nikdy .]
martingab
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martingab »

ta lavinka je fakt pekna premejslim mezi touhle (na 1. pohled fakt krasna) a cortkou z42 tak nevim nooo :?
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Myslíš ta moje :D ? Já můžu jen doporučit...
loos

Příspěvek od loos »

Můžu doporučit bazar...sám mam LP odtamtud....ale ta Avalanchka by taky nemusela bejt k zahození. Rozhodně ne stagg a ja osobně nemam moc v lásce ani Epi, v týhle ceně je podle mně nejlepší se poohlížet po kopiích nějakejch míň známejch značek ( Já mám Baltimore By Johnson z bazaru, nehranej čerstvě dovezenej z USA, koupil jsme ho za 3K a nemůžu si to vynachválit. I když snímače jsem asi po roce hraní vyměnil)
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“