Cover Band SlipKnot :_)

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Cover Band SlipKnot :_)

Příspěvek od Disasterpiece »

Schanim bubenika a basaka....
zbytek mam... (Dj, klavesy a perkuse nepocitam xD )
Naposledy upravil(a) Disasterpiece dne 15.10.2008 14:02, celkem upraveno 1 x.
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Re: Cover Band SlipKnot :_)

Příspěvek od hendy9 »

no já nevim taky nás to asi před dvouma rokama napadlo, ale sehnat djje, perkuse, bubeníka a zpěváka kterej by si to aspon trochu dával tak jako corry tak to fakt nejde-taky pro to tu žádnej revival neni.Možná si zahrát náký věci ve zkušebně během zkoušení ...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

hendy9 píše:no já nevim taky nás to asi před dvouma rokama napadlo, ale sehnat djje, perkuse, bubeníka a zpěváka kterej by si to aspon trochu dával tak jako corry tak to fakt nejde-taky pro to tu žádnej revival neni.Možná si zahrát náký věci ve zkušebně během zkoušení ...
Asi tak...kerej DJ s váma půjde hrát SlipKnoT??? :roll: Bicař kterej by utáhl tohle tempo + má dostatečně vybavenou sestavu je, řekl bych, hodně žádaný. K tomu ještě hafec efektů pro kytaristy....no nevim :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Joey píše:
hendy9 píše:no já nevim taky nás to asi před dvouma rokama napadlo, ale sehnat djje, perkuse, bubeníka a zpěváka kterej by si to aspon trochu dával tak jako corry tak to fakt nejde-taky pro to tu žádnej revival neni.Možná si zahrát náký věci ve zkušebně během zkoušení ...
Asi tak...kerej DJ s váma půjde hrát SlipKnoT??? :roll: Bicař kterej by utáhl tohle tempo + má dostatečně vybavenou sestavu je, řekl bych, hodně žádaný. K tomu ještě hafec efektů pro kytaristy....no nevim :roll:
no bicaka mam tempo utahne slusne a navic rad hraje rychle veci ma 2 slapky zvlad by to, dulezity mit nejaky zaklad slipknoty taky nemeli hned coryho, proste hrat jejich pisnicky ktery nejsou tak sileny jako heretic anthem to kdyz nekdo zvlada tak je borec, nom jinak bych vedel o klavesach typek si pak bude kupovat ty kotouce nebo jak se tomu nadava no a bude DJ
zatim by stacilo pro zacatek BICI, 2 kytaristi, basak, nejakej zpev aspon aby umel rvat normalne coz pochybuju ze hned nekoho najdem no a back vocals bych mozna zvlad, kdyz tak basak nebo nekdo jinej no ty percuse pockaji

EDIT>jak rikam nejdriv jen tak pro poteseni drtit nejaky starsi songy ktery nejsou tak narocny,ten bubenik ma sonory mame i zkusebnu hraju s nim,Musite si verit trosku
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

No mě spíš příde že s joeyho bicíma maj problém lidi kterýho vychodili koncervu... tak jasně můžete si to zjednodušit a hrát ale nikdy to nebude ono ... tak můžete snažit co nejvíc přiblížit originálu-myslim že na slipknoty by lidi chodili ale jestli to dotáhnete tak daleko že budete mít koncert ...???
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

hendy9 píše:No mě spíš příde že s joeyho bicíma maj problém lidi kterýho vychodili koncervu... tak jasně můžete si to zjednodušit a hrát ale nikdy to nebude ono ... tak můžete snažit co nejvíc přiblížit originálu-myslim že na slipknoty by lidi chodili ale jestli to dotáhnete tak daleko že budete mít koncert ...???
vsechno ma svuj cas ;) a zadnej revival nebude jako orginalni kapela
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Disasterpiece píše: a zadnej revival nebude jako orginalni kapela
Nic ve zly. Na revivaly sice moc nechodim, ale revival mí nej skupiny sepultury ,na kterym sem byl nedávno podruhý, tak to je naprosto dokonalá kapela.Možná i lepší protože zpěvák to neodflakoval a fakt to dořvával až do konce. Sice Sepulturu originál sem neviděl ale Roots bylo mnohem lepší než od Soulfly na Brutalu.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

hendy9 píše:
Disasterpiece píše: a zadnej revival nebude jako orginalni kapela
Nic ve zly. Na revivaly sice moc nechodim, ale revival mí nej skupiny sepultury ,na kterym sem byl nedávno podruhý, tak to je naprosto dokonalá kapela.Možná i lepší protože zpěvák to neodflakoval a fakt to dořvával až do konce. Sice Sepulturu originál sem neviděl ale Roots bylo mnohem lepší než od Soulfly na Brutalu.
uz drzim hubu.Tak ale co provedem s tim co chci udelat, vlijeme do zachodu?Co pak to nikdo nechce zkusit?
nodj

Příspěvek od nodj »

kdyžtak dj ze Slipknot -Sid Wilson(Dj Starscream) vydal/vydává nějaký svoje vinyly..Koukal jsem a něco se dá posehnat i v některejch českejch e-shopech,kdyby někdo měl zájem,pošlu odkazy..Taky vinyly se samplama používanejma v jejich skladbách..

Slipknot! :evil: ! :evil: !

www.djstarscream.com
nodj

Příspěvek od nodj »

tak hlavně jak už tady někdo řek,je to dost o penězích-aby to mělo nějakou úroveň..(vybavení)..
nodj

Příspěvek od nodj »

možná bych měl zájem,ale bylo by to až tak za čtvrt roku,jestli o to bude ještě zájem..Kytaru bych možná zvlád..gramce taky,jenže bohužel už nemam gramce,jen svoje desky...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

tak koukam todle se osolilo, opeprilo a vylilo do zachodu no, vy teda mate moralku
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

Pokud by to tedy šlo,přidal byc se...na post kytaristy Number Seven. Kdyžtak mě kontaktujte šel bych do toho.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

no... necekal jsem ze todle nekdo vyhrabne ale kdyz uz tak uz....
Mam bubenika, basaka a 2 kytary tak ze chybi me jen zpevak... no a moc velky luxus by byl DJ. Tot vse.
EDIT: jsem zapomel ze zpevaka mam... tak uz jen DJ
K.I.T.T.

Příspěvek od K.I.T.T. »

Takže zase nic..no jako vždy
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Výhoda je , že to jo z okolí prahy , nevýhoda je že jsou to Slipknot :-D
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

Nuker píše:Výhoda je , že to jo z okolí prahy , nevýhoda je že jsou to Slipknot :-D
:lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“