Cover Band SlipKnot :_)
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Cover Band SlipKnot :_)
Schanim bubenika a basaka....
zbytek mam... (Dj, klavesy a perkuse nepocitam xD )
zbytek mam... (Dj, klavesy a perkuse nepocitam xD )
Naposledy upravil(a) Disasterpiece dne 15.10.2008 14:02, celkem upraveno 1 x.
Re: Cover Band SlipKnot :_)
no já nevim taky nás to asi před dvouma rokama napadlo, ale sehnat djje, perkuse, bubeníka a zpěváka kterej by si to aspon trochu dával tak jako corry tak to fakt nejde-taky pro to tu žádnej revival neni.Možná si zahrát náký věci ve zkušebně během zkoušení ...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak...kerej DJ s váma půjde hrát SlipKnoT???hendy9 píše:no já nevim taky nás to asi před dvouma rokama napadlo, ale sehnat djje, perkuse, bubeníka a zpěváka kterej by si to aspon trochu dával tak jako corry tak to fakt nejde-taky pro to tu žádnej revival neni.Možná si zahrát náký věci ve zkušebně během zkoušení ...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
no bicaka mam tempo utahne slusne a navic rad hraje rychle veci ma 2 slapky zvlad by to, dulezity mit nejaky zaklad slipknoty taky nemeli hned coryho, proste hrat jejich pisnicky ktery nejsou tak sileny jako heretic anthem to kdyz nekdo zvlada tak je borec, nom jinak bych vedel o klavesach typek si pak bude kupovat ty kotouce nebo jak se tomu nadava no a bude DJJoey píše:Asi tak...kerej DJ s váma půjde hrát SlipKnoT???hendy9 píše:no já nevim taky nás to asi před dvouma rokama napadlo, ale sehnat djje, perkuse, bubeníka a zpěváka kterej by si to aspon trochu dával tak jako corry tak to fakt nejde-taky pro to tu žádnej revival neni.Možná si zahrát náký věci ve zkušebně během zkoušení ...Bicař kterej by utáhl tohle tempo + má dostatečně vybavenou sestavu je, řekl bych, hodně žádaný. K tomu ještě hafec efektů pro kytaristy....no nevim
zatim by stacilo pro zacatek BICI, 2 kytaristi, basak, nejakej zpev aspon aby umel rvat normalne coz pochybuju ze hned nekoho najdem no a back vocals bych mozna zvlad, kdyz tak basak nebo nekdo jinej no ty percuse pockaji
EDIT>jak rikam nejdriv jen tak pro poteseni drtit nejaky starsi songy ktery nejsou tak narocny,ten bubenik ma sonory mame i zkusebnu hraju s nim,Musite si verit trosku
No mě spíš příde že s joeyho bicíma maj problém lidi kterýho vychodili koncervu... tak jasně můžete si to zjednodušit a hrát ale nikdy to nebude ono ... tak můžete snažit co nejvíc přiblížit originálu-myslim že na slipknoty by lidi chodili ale jestli to dotáhnete tak daleko že budete mít koncert ...???
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
vsechno ma svuj cashendy9 píše:No mě spíš příde že s joeyho bicíma maj problém lidi kterýho vychodili koncervu... tak jasně můžete si to zjednodušit a hrát ale nikdy to nebude ono ... tak můžete snažit co nejvíc přiblížit originálu-myslim že na slipknoty by lidi chodili ale jestli to dotáhnete tak daleko že budete mít koncert ...???
Nic ve zly. Na revivaly sice moc nechodim, ale revival mí nej skupiny sepultury ,na kterym sem byl nedávno podruhý, tak to je naprosto dokonalá kapela.Možná i lepší protože zpěvák to neodflakoval a fakt to dořvával až do konce. Sice Sepulturu originál sem neviděl ale Roots bylo mnohem lepší než od Soulfly na Brutalu.Disasterpiece píše: a zadnej revival nebude jako orginalni kapela
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
uz drzim hubu.Tak ale co provedem s tim co chci udelat, vlijeme do zachodu?Co pak to nikdo nechce zkusit?hendy9 píše:Nic ve zly. Na revivaly sice moc nechodim, ale revival mí nej skupiny sepultury ,na kterym sem byl nedávno podruhý, tak to je naprosto dokonalá kapela.Možná i lepší protože zpěvák to neodflakoval a fakt to dořvával až do konce. Sice Sepulturu originál sem neviděl ale Roots bylo mnohem lepší než od Soulfly na Brutalu.Disasterpiece píše: a zadnej revival nebude jako orginalni kapela
kdyžtak dj ze Slipknot -Sid Wilson(Dj Starscream) vydal/vydává nějaký svoje vinyly..Koukal jsem a něco se dá posehnat i v některejch českejch e-shopech,kdyby někdo měl zájem,pošlu odkazy..Taky vinyly se samplama používanejma v jejich skladbách..
Slipknot!
!
!
www.djstarscream.com
Slipknot!
www.djstarscream.com
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: