struny 10-12

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Dark Axel píše: používal jsem 010-052, standart nebo drop D. teĎ mám z nouze 010-056 a stejné ladění

ale šel jsem s nima i do drop C a nebyl problém. Struny zkrze tělo udělají své, s normální tune-o-matic bych si asi netroufl
Jak to myslíš, jakej je v tom rozdíl?
Jinak mám taky 10-52, krk drží (ještě aby ne, když je to nejtlustší špalek, co se dělá) :wink:
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mno, imho struny zkrze tělo lépe snášejí podladění, jsou pak více napnuté

neříkám že mám vyloženě pravdu, ale prostě mi to tak připadá
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

ja mam D´Adarria 10 - 50 a jsou v pohode
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Kámoš měl na stratu.. pardon na Dimavery.. nějaký jazzový mega struny, nevešly se do nuťáku, zničily tremolo a když sem mu to ladil do normálního e, tak sem všechny tři tenký zničil :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Moleek píše:Kámoš měl na stratu.. pardon na Dimavery.. nějaký jazzový mega struny, nevešly se do nuťáku, zničily tremolo a když sem mu to ladil do normálního e, tak sem všechny tři tenký zničil :D
Přesně jako můj kámoš, na sh*t-strata navalil 12ky několikrát. Pak to urvalo tremolo, zvětšilo dohmat, vygajdalo pružiny a hrát se na to kloudně nedalo :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

Demilich píše:
Moleek píše:Kámoš měl na stratu.. pardon na Dimavery.. nějaký jazzový mega struny, nevešly se do nuťáku, zničily tremolo a když sem mu to ladil do normálního e, tak sem všechny tři tenký zničil :D
Přesně jako můj kámoš, na sh*t-strata navalil 12ky několikrát. Pak to urvalo tremolo, zvětšilo dohmat, vygajdalo pružiny a hrát se na to kloudně nedalo :lol:
kdyz jsem byl jeste tupej tak jsem na stratovi(ALBA neco srovnatelnyho s Dimavery nebo Staggem) 15 Fendery struny(nejakej ten mesic) dodnes tam mam 12 a ma dohmat jako predtim a zadny problemy s tremolem tohle je asi individualni , rekl bych ze byt na origo Fenderu (treba ty 15) tak to ta kytara v pohode prezije
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Opravdu mě nenapadá, proč by si někdo měl na kytaru dávat hrubší struny než 12ky, natožtak 15ky :lol: Do Ečka to snad ani nenaladíš a ikdyby, hrát se na to dá houno. Jestli kvůli tak hlubokému podladění, tak už by člověk měl spíše přemýšlet o vícestrunném nástroji :wink:
Nebo jít rovnou na basu :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

:shock: 15ky jsem ještě neviděl. Chtěl bych to vidět naladěné do Ečka :D.
Bys měl z kytary luk

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“