výběr mikráku

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
Milerinho

výběr mikráku

Příspěvek od Milerinho »

čus všichni hle...budu si kupovat mikrák.....cena do 1400. chtěl sem pg58 ale všichni tu vychvalujou tu kopii sm58 ten soundging a mě se moc nezdá že by hrál líp mikrak za 800 než mikrák za 1400. tak proto zakladam nový tema aby ste mi poradili konkretně kterej vzít s těch dvou. popřípadě nakej jinej do 1400 může bejt i bazar. jediný co chci abych když do toho budu zpívat ho neměl v držce btw mi máme c606 a to aby to něco vydalo tak musim mít držku co nejblíž u toho tak chci abych jí měl třeba 10cm od mikraku aby se to prostě trochu dalo......no tak dík všem :twisted:
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

pls. potřebuju to vědět co nejdřív....pište pls.
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

případně co řikate na akg 3700 tps? kolik stojí novej?? je good? ted se valí na bazači za 1400
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

1) Nauc se psat cesky a srozumitelne.
2) Nespamuj.
3) Procti thready, ktere tu uz byly.
4) Kdyz ti profesionalni zvukar pavel2, ktery tu navic ma rank Odbornik, rekne, ze mas radsi koupit Soundking, tak kup Soundking a hloupe se tu neptej. Kdyby mel nekdo negativni zkusenost, zareaguje v predeslych threadech.
5) Ten AKG podle reakci na netu je celkem slusny, ale primy porovnani s nicim nemam. Kazdopadne novej stoji vic nez 2x tolik, takze by mohl pripadne jit slusne prodat dal.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pooseek

Příspěvek od pooseek »

Já Soundkingy mikráky mám, výborný poměr cena/výkon. Nemaj problémy s vazbou, jen ve vejškách už nestíhaj, ale tim myslim jako opravdu hi end vysoký cinkání a posykávání - jsou trochu zatlumený. Na hlas gut. Zatím bez problémů.
Weber basses -> 70W all tube amp -> 2x10''
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

Milerinho: jak Shure, tak Soundking i AKG najdeš v jedné prodejně - není nic jednoduššího než tam zajít a všechny odzkoušet.

Krom toho, pokuď by jsi dnes zajel do kadaně, tak je můžeš slyšet na dospělé aparatuře vedle SM58 i Bety.
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“