výběr mikráku
Pravidla fóra
výběr mikráku
čus všichni hle...budu si kupovat mikrák.....cena do 1400. chtěl sem pg58 ale všichni tu vychvalujou tu kopii sm58 ten soundging a mě se moc nezdá že by hrál líp mikrak za 800 než mikrák za 1400. tak proto zakladam nový tema aby ste mi poradili konkretně kterej vzít s těch dvou. popřípadě nakej jinej do 1400 může bejt i bazar. jediný co chci abych když do toho budu zpívat ho neměl v držce btw mi máme c606 a to aby to něco vydalo tak musim mít držku co nejblíž u toho tak chci abych jí měl třeba 10cm od mikraku aby se to prostě trochu dalo......no tak dík všem 
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
1) Nauc se psat cesky a srozumitelne.
2) Nespamuj.
3) Procti thready, ktere tu uz byly.
4) Kdyz ti profesionalni zvukar pavel2, ktery tu navic ma rank Odbornik, rekne, ze mas radsi koupit Soundking, tak kup Soundking a hloupe se tu neptej. Kdyby mel nekdo negativni zkusenost, zareaguje v predeslych threadech.
5) Ten AKG podle reakci na netu je celkem slusny, ale primy porovnani s nicim nemam. Kazdopadne novej stoji vic nez 2x tolik, takze by mohl pripadne jit slusne prodat dal.
2) Nespamuj.
3) Procti thready, ktere tu uz byly.
4) Kdyz ti profesionalni zvukar pavel2, ktery tu navic ma rank Odbornik, rekne, ze mas radsi koupit Soundking, tak kup Soundking a hloupe se tu neptej. Kdyby mel nekdo negativni zkusenost, zareaguje v predeslych threadech.
5) Ten AKG podle reakci na netu je celkem slusny, ale primy porovnani s nicim nemam. Kazdopadne novej stoji vic nez 2x tolik, takze by mohl pripadne jit slusne prodat dal.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus