basový box jako subwoofer
Pravidla fóra
basový box jako subwoofer
mám dotaz, vlastnim bas. zesilovač Sunn 300T (lampa) + bas. box Sunn 300 - 4x10, je možné využít bas. box (bez bas. hlavy) jako subwoofer pro občasné přehrávání disco hudby ??? jaký zvolit zesilovač ??? jak propojit ?? díky
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, basovat to bude, ale ne uplně jako subič. Pokud nejsi náročný, tak to bude dělat uspokojivý kravál - samozřejmě tomu budeš muset vydatně pomoct ekvalizérem. Zkoušel jsem to s 15" bednou pro basu a dobré to bolo. Teda na bečku jo. Lepčí jak jezevčíkNero píše:Představa subu s 10-palcovým reprem mě moc neláká... Fungovat to bude, ale jako subwoofer to zrovna znít asi nebude.
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Viděl jsem subwoofery i takové co nemají reproduktor směrem k zemi, takže tím to rozhodně nebude.Disasterpiece píše:nefunguje nahodou subwoofer tak ze je v bedne repro polozene na zem?jestli ne tak me vyvedte z omylu
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- selmer1967
basový box na kytaru jede s účinností výše než klasický subbas. při nízkých hlsitostech to bude o.k., když zvýrázníš na eq příslušné basy 60Hz-100Hz...plus mínus, ale jak budeš zvedat úroven, tak si tu bednu odrovnáš...
Fender American Standard 96' (Lollar, Bare Knuckle, DiMarzio), Gibson Traditionall 16' HP, Crafter Ovation, Diezel Einstein, Engl 412PRO G12M, Fender HotRod lll (Celestion G12M 65), Mesa Boogie V Twin, Cry Baby 95q, Blackstar, MXR, Mooer, aj.
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...
Www.grog.cz
Manatees
...a další
... i pauzy hrají...